Muzeju nakts Madonas novadā

iesūtīts: 2022.05.05 19:32
Ir pagājuši 2 gadi, kopš visā Latvijā muzeji aicināja apmeklētājus uz Muzeju nakts pasākumiem. Šo gadu laikā esam tikušies izstādēs, mazākos pasākumos un virtuālajā vidē. Bet ir liels prieks, ka 2022. gada 14. maijā Muzeju nakts pasākums būs!
Šogad Muzeju naktij nav vienotas devīzes vai tēmas, akcijas saturs ir katra muzeja brīva izvēle. Muzeju nakts organizatori  aicina stāstīt par to, kas mums ir visnozīmīgākais, visinteresantākais un saistošākais. 

Madonas muzejs vēlas likt uzsvaru uz vērtībām, kādas glabājas muzeja krājumā un šo vērtību ceļojumu. Uz kultūras  un mākslas ceļojumu, uz iespēju ceļot laikā un skatīt vēstures un tagadnes vērtības vienkopus.

  • Madonas novadpētniecības un mākslas muzeja Izstāžu zālēs (Skolas ielā 10a) no plkst. 18.00 sāksies pasākums “Ceļojums”. LASĪT VAIRĀK.
  • Etnogrāfijas un sadzīves priekšmetu krātuvē Sarkaņos plkst. 19.00 sāksies pasākums “Ceļojums laikā”. LASĪT VAIRĀK.
  • Austrumvidzemes kultūras un mākslas centrā Cesvaines Pils plkst. 18.00 sāksies pasākums "No putekļiem ārā, no dūmiem". LASĪT VAIRĀK.
  • Doku Ata muzejā "Mucenieki" Dzelzavas pagastā plkst. 19.00 sāksies pasākums "No putekļiem ārā, no dūmiem". LASĪT VAIRĀK. 
  • Biksēres muižā Sarkaņu pagastā plkst. 18.00 sāksies koncerts, bet plkst. 20.00 notiks pasākums senlietu muzejā "Biksēres klēts". LASĪT VAIRĀK.
  • Zalgauskas muižā no plkst. 19.00 noslēpumains un maģisks sevis izzināšanas pasākums “Apskaidrības nakts”. LASĪT VAIRĀK.
  • Brāļu Jurjānu memoriālajā muzejā "'Meņģeļi" no plkst. 20.00 sāksies dziesmas, danči, saulespuķu stādīšanas darbnīca u.c. aktivitātes. LASĪT VAIRĀK.
  • R. Blaumaņa muzejā "Braki" no plkst. 20:00 sāksies pasākums "Skroderdienas Silmačos -  mūsu latviskuma vērtība". LASĪT VAIRĀK.
  • Sausnējas pagasta muzejs "Līdumi" no 19.00 aicina uz izstādi "Mans vaļasprieks!". LASĪT VAIRĀK.

Muzeju nakts pasākumi ir bez maksas. Bet aicinām ievērot epidemioloģiskās drošības prasības, lai mums visiem kopā izdotos droša Muzeju nakts.


Uz tikšanos Muzeju naktī jau 14. maijā!

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums