Noslēgusies dienas nometne “Vasarai pa pēdām!”

iesūtīts: 2022.08.16 14:49
Madonas Bērnu un jauniešu centrs ar Madonas novada pašvaldības finansiālu atbalstu šovasar bērnus vecumā no 7 līdz 11 gadiem aicināja no 8. augusta līdz 12. augustam piedalīties dienas nometnē “Vasarai pa pēdām!”.

Nenoliedzami vasara skolēnu vidū ir ļoti gaidīts laiks, tādēļ šogad nometņot gribētājus uz nometni aicinājām augustā, kad lielākā vasaras daļa jau paskrējusi, bet līdz skolai vēl laiciņš. Jāteic, ka atsaucība un interese bija ļoti liela, dalībnieku grupa nokomplektējās ļoti ātri. Nometnē piedalījās bērni no Aronas, Kalsnavas, Liezeres, Praulienas pagastiem un Ērgļiem, Madonas.

Nometnes programma bija ļoti dažāda. Organizatori domāja gan par radošām, gan sportiskām aktivitātēm, gan interesantiem viesiem. Piecu dienu laikā dalībnieki piedalījās 8 radošajās darbnīcās (Auduma maisiņu apgleznošana; Sveču Dekupāža; Grāmatzīmju/matu rotu veidošana; Līmlapiņu turētāja izveide; Fotorāmīšu izgatavošana; Atslēgas piekariņu veidošana; Saldumu darbnīca; Labo vārdu pasts) kā arī iepazinās ar BJC skolotājiem Rimu Smoļsku papīra rokdarbu meistarklasē, Sandru Pulksteni krāsaino smilšu meistraklasē, Andri Strupīti 3D pildspalvu meistarklasē Zitu Gailīti kokles spēles meistarklasē. 

Nometnes laikā dalībniekiem bija iespēja sacensties arī orientēšanās spēlē pa Madonas pilsētu, kā arī pārbaudīt spēkus Olimpiskajā pēcpusdienā. Dalībniekiem īpašu prieku sagādāja viesi. Pie dalībniekiem viesojās Inese Zīle ar improvizācijas meistarklasi, Laboratorium ar eksperimentu šovu un saldējumu darbnīcu, kā arī noslēgumā dalībniekiem īstu burbuļballīti uzbūra Mārtiņa burbuļi

Nometne nebūtu iespējama bez atsaucīgās organizatoru komandas. Nometnes piedzīvojumu kopā ar bērniem izdzīvoja Iluta Ogorodņikova,Biruta Žemeida, Ance Lūse, Samanta Rumpīte, Daniela Karlsone, Sandija Gordijenko-Krūmiņa. Saulainu atlikušo vasaru un uz tikšanos jaunos piedzīvojumos Madonas Bērnu un jauniešu centrā!

Nometnes vadītāja Laura Zariņa

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums