Madonas Bērnu un jauniešu centrs aicina uz aktīvo pēcpusdienu

iesūtīts: 2022.08.09 16:26
Vasara, lai arī saules pielieta, tomēr virzās uz rudens pusi. Kāda tā bijusi Madonas Bērnu un jauniešu centrā (Madonas BJC)? Kā allaž, rosīga. Ar vērienīga Madonas pilsētas svētku ieskaņas koncerta "Sit, māsiņa, plaukstiņām, es atnācu gavilēt" rīkošanu un citām aktivitātēm.

Lai arī atvaļinājumu laiks enerģiju mazinājis, sava artava bērnu brīvā laika saturīgā piepildīšanā dota. Ar atrakcijām, rotu darināšanu, našķu gatavošanu un smieklu šaltīm, aizvadīta ne viena vien aizraujoša nodarbība radošo jūnija dienu ciklā. Garo skolēnu brīvdienu periodā centra darbinieki iesaistījušies arī nometņu organizēšanā un norisē. Pateicoties Madonas novada pašvaldības un veselības veicināšanas projekta atbalstam, jūnijā notikušas vairākas nometnes, kurās dalībnieki guvuši jaunas prasmes un jaunus draugus. Arī šobrīd kupls pulks bērnu radoši rosās nometnē jauniešu centrā “KUBS”, bet jau nākamajā nedēļā tur pulcēsies jaunieši uz tematisko nometni “Kabata”, kas veltīta teātra pasaules iepazīšanai.

Kas tālāk? Augusta izskaņa ir laiks, kad Madonas Bērnu un jauniešu centrā tiek veikti pēdējie sagatavošanās darbi jaunā mācību gada uzsākšanai un plašāka sabiedrība iepazīstināta ar aktuālo interešu izglītības piedāvājumu. Šis gads nav izņēmums. Jau pavisam drīz, 26. augustā, Madonas novada bērni un viņu vecāki tiek laipni aicināti uz aktīvo pēcpusdienu “Atrodi īsto!” Madonā, Mīlestības graviņā pie ēkas Skolas ielā 8a. Saprotams, ka no visa pulciņu klāsta, ko šogad iecerēts atvērt, izvēlēties īsto, piemērotāko, interesantāko ir grūti. Pasākuma laikā būs iespēja ne tikai uzzināt, kāds nodarbību klāsts sarūpēts, iepazīties ar BJC pulciņu pedagogiem, parosīties radošajās darbnīcās, uzspēlēt kādu aizraujošu spēli un  ļauties kopā būšanas priekam.

Precīzs interešu izglītības pulciņu saraksts, nodarbību laiki, iestāšanās nosacījumi un cita saistošā informācija tuvākajā laikā būs pieejama Madonas BJC mājas lapā www.bjc.madona.lv un sociālās vietnes facebook lapā.

Lai atkalredzēšanās prieks iedvesmo jauniem darbiem un aizraujošiem piedzīvojumiem!

 

Saulainu vasaras izskaņu vēlot,

Indra Veipa

Madonas BJC jaunatnes darbiniece

 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums