Galerijas » XII Latvijas Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku gājiens "Saulesvija" Madonā

XII Latvijas Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētki 2021. gadā notiek netradicionālā un epidemioloģiskajai situācijai pielāgotā formātā. Svētku kopējo programmu veido dažādas norises kora dziedāšanā, vokālajā un instrumentālajā mūzikā, dejā, vizuālajā un vizuāli plastiskajā mākslā, teātrī, folklorā.
Tradicionālais dalībnieku gājiens šogad tiek aizstāts ar Dziesmu un deju svētku ceļu “Saulesvija”, kurā svētku auto 30 dienu garumā izripo pa Saules rotas septiņiem stariem, sekojot mobilo sakaru operatora „Latvijas mobilais telefons” platformā „LMT straume”.
Viens no stariem 22. jūlijā ievijās arī Madonā, godinot Madonas novada XII Latvijas Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku dalībniekus.
Ceļš “Saulesvija” veidots kā klātienes mirkļu un video fiksējums norisēs, kurā nepilnas stundas garumā ikvienā pašvaldībā īpašais Svētku vēstnesis kopā ar atraktīvu ceļotāju-sveicinātāju nodos svētku organizatoru pateicības un dāvanas ikvienam, kurš gatavojās XII Latvijas skolu jaunatnes dziesmu un deju svētkiem, apguva svētku repertuāru, veidoja aizraujošus video sveicienus un video priekšnesumus, piedalījās videoklipu filmēšanā.

© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums