.

Veiksmīgi noslēdzies projekts “Nāk draugi izkrāsot bērnību!”

iesūtīts: 2012.10.16 16:27
Caparol Baltica un Būvniecības nams Kurši jau otro gadu pēc kārtas rīko bērnudārzu atjaunošanas labdarības projektu, kura ietvaros 10 bērnudārzi no visas Latvijas saņem atbalstu gan materiālu, gan zināšanu veidā. Šī gada Septembrī bērni varēja atgriezties izremontētās telpās.

Šogad labdarības projekta laikā tika saņemti 168 pieteikumi no bērnudārziem visā Latvijā. Pieteikumus projektā iesniegt var ikviens, kas vēlas uzlabot sava bērnudārza stāvokli un ir gatavs aktīvi piedalīties remontdarbu veikšanā. Darbi gan jāveic vecākiem un bērnudārzu darbiniekiem pašu spēkiem bez algota darbaspēka piesaistīšanas.

Atbalstu saņēma 10 bērnudārzi, kuriem pēc žūrijas vērtējuma remonts bija nepieciešamis visvairāk. Atbalstu projektā “Nāk draugi izkrāsot bērnību!” saņema: PII Naukšēni no Naukšēnu novada, PII Rimicāni no Vārkavas novada, PII Vārpiņa no Madonas novada, PII Saulīte no Alūksnes novada, PII Kāpēcīši no Auces novada, PII Ziediņš no Neretas novada, PII Bitīte no Aknīstes novada, PII Zīļuks no Kandavas novada, PII Zaķīši 226 no Rīgas, PII  Māllēpīte no Mālpils novada.

Projekta ietvaros tika izmantoti vairāki simti instrumentu un izlietoti 2040 litri krāsas, nokrāsojot 8217 kvadrātmetru lielu platību, kā arī tika ieklātas flīzes 196 kvadrātmetru platībā un ieklāts linolejs 335 kvadrātmetru platībā.  Savukārt izremontētajās telpās varēja atgriesties 685 bērnu. „Visu organziatoru vārdā vēlos apsveikt projekta dalībniekus ar veiksmīgu projekta noslēgumu un īpašu paldies vēlos pateikt mazajiem bērnudārzu iemītniekiem par silto sagaidīšanu septembrī ar dažādiem priekšnesumiem un sagādātajiem rudens un lauku labumiem! Prieks par paveikto ir patiešām liels. Bērni septembrī varēja atgriezties sakoptās, izremontētās un krāsainās telpās. Mums ir patiess gandarījums, ka mūsu projekts spēja uzrunāt un aizraut ne tikai vecākus un bērnudārzu personālu, bet arī vietējās pašvaldības un uzņēmējus, kas tiem dāvāja papildus nepieciešamās lietas – mēbelītes, jumtu remonti u.c.,“ stāsta Caparol Baltica Mārketinga nodaļas vadītāja Baiba Bārtule.

Visus saņemtos pieteikumus izvērtēja īpaša žūrija, kuras sastāvā bija gan Caparol, gan Kurši pārstāvji, kā arī jaunas un talantīgas, sabiedrībā zināmas arhitektes, interjeristes un stilistes (Zane Tetere, Anna Butele, Santa Bindemane, Santa Vanaga). Dizaineres ne tikai izteica savu vērtējumu par bērnudārzu stāvokli un novērtēja, kuriem būtu nepieciešams atbalsts, bet arī piedalījās projektā ar savām idejām un to realizāciju remondarbu laikā.

Par projekta aktualitāti un interesi liecina lielais saņemto pieteikumu skaits, turklāt prieks, ka ir izdevies piesaistīt projektam šogad vēl citus atbalstītājus – bērnudārziem kumodes dāvināja Igauņu bērnu mēbeļu ražošanas uzņēmums "Suwem".

Ar projekta rezultātiem var iepazīties mājas lapā www.izkrasobernibu.lv. Caparol Baltica uzņēmuma vadība sola projektu turpināt arī nākamajā gadā.

Informācija par projektu:  www.izkrasobernibu.lv

Saziņai un plašākai informācijai:

Tālrunis: 67500072; e-pasts: bernudarzi@caparol.lv


 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums