.

LU Ķīmijas fakultāte piedāvā īpašu iespēju 12.klases skolēniem iegūt plašākas zināšanas ķīmijas nozarē!

iesūtīts: 2023.10.03 13:19
Latvijas Universitātes Ķīmijas fakultāte piedāvā 12. klases skolēniem, kuri plāno sākt savu ceļu ķīmijas jomā pievienoties LU ĶF Jauno ķīmiķu skolas organizētajam nodarbību ciklam “8 soļi pretī ķīmijai”, kas paredzēts, lai paplašinātu savas zināšanas un sagatavotos studijām LU Ķīmijas fakultātē.

LU Ķīmijas fakultāte ir ieinteresēta veidot ciešāku saikni ar topošajiem fakultātes studentiem, kuri vēlas kļūt par ķīmijas jomas zinātniekiem un nozares speciālistiem, jo uzskata, ka ķīmiķa profesija ir ļoti pieprasīta un piedāvā plašas iespējas darba tirgū. 

Sākot no šī gada 14. oktobra, katru otro sestdienu, norisināsies nodarbības Zoom platformā, kurās būs iespēja apgūt astoņus dažādus ķīmijas tematus. No LU Ķīmijas fakultātes pētniekiem, studentiem, piesaistītajiem dažādu institūtu vieslektoriem varēs uzzināt par ķīmijas studiju procesu augstskolā, kā arī par ķīmiķa darbu pēc augstskolas beigšanas. Savukārt pavasara semestrī topošajiem studentiem būs iespēja darboties laboratorijā un veikt 8 laboratorijas darbus.  

Dalībnieki, kuri veiksmīgi iesaistīsies nodarbību ciklā – aktīvi piedalīsies nodarbībās un veiks papildus uzdevumus, saņems sertifikātu un iegūs papildus punktus, stājoties LU ĶF bakalaura studiju programmā “Ķīmija”. 

Pieteikšanās nodarbību ciklam "8 soļi pretī ķīmijai", aizpildot anketu: https://ej.uz/8-soli-preti-kimijai-2023-2024 

Ja jums ir jautājumi vai nepieciešama papildus informācija, lūdzu, sazinieties ar LU Ķīmijas fakultāti, rakstot uz e-pastu: madara.rakste@lu.lv 

Aicināti visi interesenti izmantot šo lielisko iespēju iepazīt ķīmijas pasauli un uzsākt savu ceļu šajā aizraujošajā  zinātnes jomā!

Par LU Ķīmijas fakultāti 

Latvijas Universitātes Ķīmijas fakultāte ir viena no vadošajām ķīmijas izglītības un zinātnes institūcijām Baltijas valstīs. Fakultātes mērķis ir veicināt izcilību ķīmijas izglītībā, pētniecībā un inovācijās, veidojot nākotnes ķīmiķus un ieguldot sabiedrības labklājībā. 


Informāciju sagatavoja:


Madara Rakšte

Latvijas Universitātes Ķīmijas fakultātes, Bioloģijas fakultātes, Ģeogrāfijas un Zemes zinātņu fakultātes

Mārketinga speciāliste

Tālrunis: (+371) 20342898, e-pasts: madara.rakste@lu.lv

Adrese: Jelgavas iela 1- 202, Rīga, LV-1004

www.kf.lu.lv ; www.lu.lv

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums