Madonas vidusskolēniem liela interese par studijām Latvijas Universitātē

iesūtīts: 2022.12.06 08:54
Kupls pulks Madonas ģimnāzistu vēlas būt studenti Latvijas Universitātē (LU) – to apliecina jauniešu aktivitāte Karjeras dienā, ko organizēja Madonas Valsts ģimnāzija, aicinot ar savu studiju piedāvājumu skolā viesoties dažādām Latvijas augstskolām.

LU pārstāvji šajā mācību gadā aktīvi piedalās karjeras un izglītības pasākumos reģionos, lai informētu topošos studentus par studiju iespējām Universitātē, palīdzētu skolēniem izlemt par savu nākamo studiju vietu un uzzināt citus interesējošus jautājumus par studijām, studentu dzīvi u.c.

Madonas Valsts ģimnāzijā LU pārstāvji gan prezentēja augstskolu, gan piedāvāja dalību interaktīvā spēlē, kā arī sniedza jauniešiem individuālas konsultācijas par dzīvi un studijām LU. Jaunieši aktīvi interesējās gan par uzņemšanas kritērijiem, budžeta un maksas studijām, dienesta viesnīcām, fakultātēm, studiju programmām, ārpusstudiju iespējām.  

LU ir āri sava filiāle Madonā, kur var apgūt vairākas studiju programmas, tādējādi studējot tuvāk mājām un mazāk laika patērējot ceļam līdz studiju vietai.


Papildu informācija:

LU Komunikācijas departaments

Tālr. 67033963

E-pasts: info@lu.lv


Par Latvijas Universitāti

Latvijas Universitāte nemainīgi bijusi Latvijas nacionālā, vadošā un ietekmīgākā augstskola. Tā ir lielākā plaša profila universitāte Latvijā, kurai ir nozīmīga vieta ne tikai visas izglītības sistēmas attīstībā, bet arī kopējā valsts ekonomikas izaugsmē. Pašlaik Torņakalnā tiek attīstīts LU Akadēmiskais centrs, kas kļūs par vienu no Ziemeļeiropā modernākajiem studentu un pētniecības centriem. Šobrīd tur atrodas Dabas māja un Zinātņu māja, nākamā durvis vērs Rakstu māja.

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums