Seminārs Madonas novada skolotājiem par Junior Achievement Latvia programmu izmantošanu skolu programmās

iesūtīts: 2021.10.18 14:37
Junior Achievement Latvia – sabiedriskā labuma organizācija un praktiskās biznesa izglītības eksperts Latvijas skolās. Šīs organizācijas misija ir veicināt Latvijas tautsaimniecības attīstību, iesaistoties jaunatnes izglītošanā, uzņēmējspēju veicināšanā un jaunās uzņēmēju paaudzes veidošanā, mācību procesā sasaistot teorētiskās zināšanas ar praksi, atbilstoši ekonomikai Latvijā, Eiropā un pasaulē.

2021.gada 18.oktobrī notika tiešsaistes seminārs ZOOM platformā Madonas novada skolotājiem par Junior Achievement Latvia (JAL) programmu izmantošanu skolu programmās, to praktiskām izmantošanas iespējām, par ko interesanti stāstīja Madonas novada inkubatora vadītāja Iveta Vabule.

Seminārā tika stāstīts un rādīts, kur skolotāji un skolēni var atrast ļoti daudz un dažādus metodiskos materiālus, kā veiksmīgi tos izmantot sociālo zinību, uzņēmējdarbības u.c. mācību priekšmetos. Par to semināra laikā informēja JAL programmas direktore Inga Bolmane.

Semināra laikā tika uzrunāti arī jaunie interesenti, aicinot tos nebaidīties, bet gan aktīvi pamēģināt iesaistīties, ņemot vērā, ka var iesaistīties jau  no dažāda vecumposma (sākumskola, pamatskola, vidusskola), kas skolēniem, sēžot skolas solā, jau dotu iespēju pamēģināt un ikvienam uzzināt, vai nākotnē vēlētos darboties uzņēmējdarbībā vai nē. Savukārt skolotājiem tiek piedāvāta papildus aktīva līdzdarbošanās, piedaloties dažādos kursos, vebināros, konferencēs.

Esi aktīvs un iesaisties Junior Achievement Latvia !

Jo kā saka Ričards Brensons: “Biznesam ir jāuzlabo cilvēku dzīve, pretējā gadījumā to nav vērts pat sākt!”







Informāciju sagatavoja

Izglītības nodaļas vecākā izglītības darba speciāliste Mairita Smeltere,

tālrunis 64860558, elektroniskā pasta adrese - mairita.smeltere@madona.lv

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums