.

Nometne jauniešiem

iesūtīts: 2021.09.17 09:20
ESF projekta nr.8.3.4.0/16/I/001 ietvaros biedrība OK Arona realizē jaunatnes iniciatīvas projektu “Es ticu, ka varu!”. Tā mērķis - dot impulsu jauniešiem noticēt savām spējām, mācīties izvirzīt mērķus un droši realizēt savas ieceres, apgūstot zināšanas skolā un pilnveidojot sevi ārpusskolas aktivitātēs.

Valstī noteikto ierobežojumu dēļ šoreiz projekts iesākās neparasti – ar 5  dienu āra nometni Ļaudonā.

Pēc ilgajiem attālinātās mācībās pavadītiem mēnešiem, jaunieši bija priecīgi satikties un aktīvi pavadīt laiku brīvā dabā. Kopā būšana kliedēja idejas par tālmācības priekšrocībām, novērtēja ikdienas saskarsmes nepieciešamību.

Komandu spēles, pārgājieni, iepazīšanās ar dabas objektiem, papildināja jauniešu zināšanas,  deva iespējas pārbaudīt savas prasmes orientēšanās distancēs, radīja iespēju mācīties vienam no otra, būt iecietīgiem, izpalīdzīgiem.

Atrašanās Ļaudonas pagastā, tikšanās ar darbīgiem ļaudīm (viens no tiem pagasta pārvaldes vadītājs Artūrs Portnovs), parādīja, ka arī laukos norit aktīva saimnieciskā un sabiedriskā dzīve, un no katra paša ir atkarīgs, cik vajadzīgs un novērtēts tu būsi.

Savukārt tikšanās ar NBS pārstāvi Mārtiņu Sirmo iedvesmoja jauniešus nekad nepadoties grūtībām, kļūdas labot ar smaidu un tad arī sasniegumi nesīs gandarījumu.

Nometnes dalībnieki saka milzīgu paldies Ļaudonas pagasta pārvaldei, vidusskolas tehniskajiem darbiniekiem un ēdnīcas kolektīvam par laipno uzņemšanu.


Biedrība OK Arona

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums