Noslēdzies animācijas konkurss "Gaismas parole"

iesūtīts: 2021.07.13 16:15
Kāda ir tava Gaismas izjūta, kā tu atklāj gaismu sevī un pasaulē? Uz šo jautājumu atbildi meklēja bērni un jaunieši piedaloties Jāņa Simsona Madonas mākslas skolas rīkotajā animācijas konkursā „Gaismas parole.” Un nu, ar prieku paziņojam, ka konkurss ir noslēdzies, ir apkopoti iesniegtie darbi, žūrija ir izvērtējusi un atlasījusi labākās animācijas filmiņas. Kopumā konkursā piedalījās 40 bērni un jaunieši no visas Latvijas, vecumā no 9 – 14 gadiem, iesūtot animācijas darbus par gaismas tēmu.

Žūrijas komisijas komentārs par iesniegtajiem darbiem: „Animācijas konkursa dalībnieki sniedza plaša spektra interpretācijas par gaismas tēmu- garīgā gaisma, gaisma dabā, gaisma pilsētā, gaisma kosmosā un visbeidzot, arī gaisma mājās. Konkurss uzskatāmi parāda dalībnieku tehniskās, scenārija veidošanas un režijas iemaņas, veidojot animācijas filmiņas. Ir patiess prieks, ka jaunieši dažādos vecumos, spēj radīt tik aizraujošus stāstus, izmantojot dažādus mākslinieciskās izteiksmes līdzekļus.”

Apsveicam ar iegūtām godalgotām vietām (divās vecuma grupās). Sveicam Signi Rudēvicu ar iegūtu 3.vietu (Ventspils mākslas skola), Katrīnu Guzlēnu ar 2.vietu  (Ventspils mākslas skola), Madaru Ločmeli  ar 2.vietu  (Alūksnes mākslas skola), Kristapu Vilku ar  1.vietu (J.Simsona Madonas mākslas skola) , kā arī apsveicam Kristeru Marku Kauliņu ar iegūtu 3.vietu (Alūksnes mākslas skola), Alisi Kolnu ar 2.vietu (J.Simsona Madonas mākslas skola)un Annu Mariju Mirlinu ar godpilno 1.vietu (Jūrmalas mākslas skola.) Diplomi, pateicības raksti un balvas ir izsūtītas ar pasta starpniecību uz katru pārstāvēto izglītības iestādi. Izsakām pateicību visiem dalībniekiem par piedalīšanos, novēlam izdošanos un radošu iedvesmu ikvienam konkursa dalībniekam arī turpmākos konkursos, lai izdevusies silta un gaismas piepildīta šī vasara!" 

Labāko darbu autoru animācijas ir apskatāmas šeit: https://www.youtube.com/watch?v=r-n0LR0gSKc&t=11s Atgādinām, ka konkursā iesūtītie darbi tiks iekļauti izstādē “Gaisma” Madonas novadpētniecības un mākslas muzejā, izstādes atklāšana paredzēta 2021. gada novembrī. Informācija par konkursu un citām skolas aktualitātēm pieejama soc. tīklā facebook https://www.facebook.com/madona.lv


Kintija Krastiņa

JSMMS audzināšanas darba vadītāja  

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums