Senioru sporta spēles Cesvainē

iesūtīts: 2024.08.15 10:28
Šī gada 8. augustā pie vienas no skaistākajām Latvijas pilīm –Cesvaines pils – pulcējās sociālās aprūpes centru seniori, lai piedalītos sporta spēlēs, kuras noritēja jau 10. reizi. Šīs tradīcijas aizsākumu autors ir Dzelzavas aprūpes centrs, un spēlēs piedalās ne tikai Madonas novada aprūpes centru seniori, bet arī blakus novadu pansionātu spēcīgākie iemītnieki. Šīs sporta spēles tika aizvadītas pasaku varoņu tematikā. Kopā piedalījās 8 komandas – no Cesvaines un Dzelzavas sociālās aprūpes centra, Balvu pansionāta, Ērgļu sociālās aprūpes centra, Ļaudonas pansionāta, Mārcienas sociālās aprūpes centra, kā arī no Gulbenes novada pansionātiem “Dzērves” un “Alejas”.
Šajās sporta spēlēs seniori varēja piedalīties gan individuālās, gan komandu sacensībās, veicinot aktīvu un veselīgu dzīvesveidu. Seniori svinēja spēku, izturību un dzīvesprieku. Viņi ir pierādījums tam, ka vecums ir tikai skaitlis un ka īstais gars un enerģija nāk no sirds.

Šīs sporta spēles ir stāsts ne tikai par sacensībām, bet arī par kopā būšanu, draudzību, sadraudzību un prieku. Katrs dalībnieks bija uzvarētājs ar savu uzdrīkstēšanos piedalīties.

Diena bija piepildīta ar smiekliem, draudzību un neaizmirstamiem mirkļiem, un katrs solis, katrs smaids un katrs sasniegums ir svarīgs turpmākajam.

Tika izvēlēts arī sociālās aprūpes centrs, kurš organizēs 11. sporta spēles – 2025. gadā tas būs Ļaudonas pansionāts.

Madonas novada Sociālais dienests saka paldies Cesvaines un Dzelzavas sociālā aprūpes centra vadītājai Baibai Žukai ar savu komandu un Cesvaines apvienības pārvaldei par atbalstu.

 

Informāciju sagatavoja: Ilze Fārneste,

Madonas novada Sociālā dienesta vadītāja

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums