Mājas kafejnīcu dienas ’24 “Pie Genovefas Mārcienā”

iesūtīts: 2024.08.14 11:36
Mārcienas specializētājās darbnīcās sniedz sociālo pakalpojumu cilvēkiem ar invaliditāti, kurās var apgūt vai nostiprināt nepieciešamās darba prasmes šūšanas darbnīcā, veļas mazgāšanas darbnīcā un mājturības nodarbībās.

MadonĒšana Mārcienas specializētajās darbnīcās, kur viesojāmies 9. augustā, bija aizraujošs un sirsnīgs pasākums, kas piedāvāja daudzveidīgas aktivitātes un iespējas.

Pasākuma laikā apmeklētāji varēja baudīt daudzveidīgus ēdienus, piedāvājumā bija  zupas – Lielogas biezzupa ar sēkliņām un grauzdiņiem un  Profitroļu buljons ar saules lietu, otrais ēdiens – Sierkabaču plācenīši ar sēņu mērci, saldajā – Genovefas vēsais sapnis, dzērieni – tēja, kafija, svaigi spiesta ābolu sula, kā arī bija iespēja tikt pie gardas konditorijas brīnuma – kūkas. Kafejnīcas apmeklētājiem bija iespēja piedalīties videi draudzīgās eko meistarklasēs, kur ikvienam bija iespēja izgatavot pašam savu smaržu spilventiņu, kā arī iespēja iemēģināt roku papīra liešanas meistarklasē. Pasākuma laikā varējām aplūkot Rīgas porcelāna fabrikas trauku izstādi “Genovefas mantojums” un iegādāties specializētajās darbnīcās gatavotos produktus pret ziedojumiem. Pasākuma laikā skanēja karstāko ballīšu hīti.

Madonas novada Sociālais dienests saka Paldies! pakalpojumu sniedzējam – Latvijas Samariešu apvienības komandai –, Mārcienas grupu mājas iemītniekiem, specializēto darbnīcu dalībniekiem un pārējiem atbalstītājiem.

 

Informāciju sagatavoja: Ilze Fārneste, Madonas novada Sociālā dienesta vadītāja

 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums