Izvēlne
.

Atklātas sociālo pakalpojumu sniegšanas vietas telpas Cesvainē

iesūtīts: 2023.03.08 16:16
28. februārī, pulcējoties Madonas novada pašvaldības vadībai un Cesvaines apvienības pārvaldes pārstāvjiem, tika atklātas izremontētās telpas Dārzu ielā 1, Cesvainē.

Lai arī Madonas novada Sociālā dienesta darbinieces telpās darbu uzsāka jau 2022. gada decembra vidū, svinīga telpu atklāšana organizēta 28. februāra izskaņā.

28. februārī svinīgā atklāšanas pasākumā piedalījās un lentu grieza Madonas novada domes priekšsēdētājs Agris Lungevičs, Madonas novada Cesvaines apvienības pārvaldes vadītājs Vilnis Špats, Madonas novada Sociālā dienesta vadītāja Ilze Fārneste, remontdarbu veicējs SIA "Agni Būve" vadītājs Agnis Zariņš. Klātesoši bija arī priekšsēdētāja vietnieki Zigfrīds Gora un Aigars Šķēls, izpilddirektors Uģis Fjodorovs, domes deputāts Arvīds Greidiņš, Cesvaines apvienības pārvaldes struktūrvienību pārstāvji un citi sadarbības partneri un draugi.

Visi sveicēji uzsvēra, ka telpas ir gaišas un skaisti izremontētas, kurās būs patīkami sniegt un saņemt sociālos pakalpojumus. Visi atzina, ka sociālā joma nav vienkārša, tajā ir daudz sarežģītu procesu. Sociālās darbinieces, kuras pieņems klientus šajās telpās, atzina, ka sešu gadu laikā šīs ir piektās telpas, kurās mitinās sociālais dienests (dažādu remontdarbu un pārmaiņu dēļ sociālā dienesta klientu apkalpošanas telpas ir atradušās vairākās ēkās Cesvainē).

Šobrīd ir izremontēta plaša uzgaidāmā telpa un sakārtoti darbinieču kabineti, nodrošinot piekļuvi arī cilvēkiem ar īpašām vajadzībām. Ēka nav jauna, tajā arvien ir nepieciešams turpināt remontus. Ir aktuāls jautājums par pirts un dušas pakalpojumu nodrošināšanu. Klātesošie domes deputāti apskatīja neremontētās dušu un pirts telpas, kur, lai atjaunotu iespēju sniegt pirts un dušas pakalpojumus, kritiski nepieciešami remontdarbi un, cerams, kaut kad nākotnē atkal būs pieejami šie pakalpojumi, par kuriem iedzīvotāji regulāri jautā gan sociālajām darbiniecēm, gan apvienības pārvaldē.

Pateicība ikvienam, kurš palīdzēja remontdarbu, pārvākšanās procesā!

Telpās sociālos pakalpojumus sniedz divas sociālā dienesta darbinieces:

  • sociālā darbiniece ILVIJA KECKO, tālruņi saziņai: 27868005, 64852032; e-pasts ilvija.kecko@madona.lv;
  • sociālā darbiniece darbam ar ģimenēm un bērniem JOLANTA SEMJONOVA, tālruņi saziņai: 27853626, 29365023; e-pasts jolanta.semjonova@madona.lv;

Klientu pieņemšanas laiks klātienē Dārzu ielā 1, Cesvainē:

  • pirmdienās plkst. 8.30–12.00, 13.00–18.00,
  • otrdienās 8.30–12.00,
  • piektdienās 8.30–12.00.
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums