Izvēlne

Par maksāšanas paziņojuma saņemšanu elektroniski!

iesūtīts: 2023.01.26 10:17
Aicinām iedzīvotājus, kuri maksāšanas paziņojumus par nekustamā īpašuma nodokli (NĪN) saņem pa pastu, pieteikties to turpmākai saņemšanai elektroniski uz oficiālo elektronisko adresi jeb e-adresi portālā Latvija.lv vai e-pastu.

Maksājuma paziņojuma elektroniska saņemšana ir ērta, vienkārša un ātra! Vienlaicīgi tas ļaus novirzīt pašvaldības līdzšinējos izdevumus par paziņojumu drukāšanu un izsūtīšanu pa pastu sabiedrībai svarīgu pakalpojumu sniegšanai.

Lai maksājuma paziņojumus par NĪN saņemtu elektroniski, veic vienu no darbībām:

  • Izveido savu oficiālo elektronisko adresi jeb e-adresi portālā Latvija.lv. Ņem vērā, ka pēc e-adreses izveides visas iestādes arī citos jautājumos ar tevi sazināsies e-adresē, kā arī tev būs iespēja ar iestādēm saziņu turpmāk veikt e-adresē vai e-pakalpojumu lietotnēs. Iestādes zinās, ka esi izveidojis e-adresi, tāpēc pēc e-adreses izveides papildus darbības nav jāveic.

No 2023. gada 1. janvāra juridiskām personām e-adreses lietošana ir obligāta!

  • www.epakalpojumi.lv sadaļā “Nekustamais īpašums” izvēlies e-pakalpojumu “E-pasta un SMS pieteikums” un piesaki paziņojumu saņemšanu par NĪN uz savu e-pastu.
  • Sagatavo iesniegumu, paraksti ar drošu elektronisko parakstu un nosūtīti uz pašvaldības e-pastu.

NĪN apmaksu elektroniski iespējams veikt arī portālos latvija.lv (e-pakalpojums "Nekustamā īpašuma nodokļa apmaksa tiešsaistē") un www.epakalpojumi.lv (sadaļā “Nekustamais īpašums” izvēlies e-pakalpojumu “Mans nekustamā īpašuma nodoklis”). Tas būs ērtāk un drošāk, nekā pašam sagatavot jaunu maksājumu savā internetbankas kontā, jo maksājuma dati tiks sagatavoti automātiski.


Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums