Izvēlne

Piedalies balsojumā par ģimenei draudzīgāko pašvaldību!

iesūtīts: 2022.12.16 09:04
Konkurss “Ģimenei draudzīgākā pašvaldība” ir viens no trim ģimeņu atbalsta pasākumiem, ko realizē Sabiedrības integrācijas fonds. Tas norisinās kopš 2017. gada. Tā primārais mērķis ir izcelt labākos piemērus un risinājumus, kā pašvaldības rūpējas par ģimenēm, līdztekus veidojot vidi arī pašvaldību draudzīgai sāncensībai, tādējādi mudinot tās attīstīt aizvien plašāku un pieejamāku ģimenēm paredzēto pakalpojumu klāstu.

Konkursa “Ģimenei draudzīgākā pašvaldība 2022” vērtēšanas komisija ir izvērtējusi 20 konkursa 2. kārtai izvirzīto pašvaldību sniegtos atbalsta pasākumus ģimenēm ar bērniem un citu informāciju par pašvaldību un konkursa 3. kārtai - finālam - izvirzījusi 13 pašvaldības ar augstāko punktu skaitu - Vidzemes plānošanas reģionā arī Madonas novada pašvaldību. 

Papildus komisijas vizītei pašvaldībā, noris arī iedzīvotāju balsojums. Iedzīvotāju balsojumā pašlaik (uz 16.12.2022.) Vidzemes plānošanas reģionā vadībā izvirzījušās Madonas novada pašvaldība, Smiltenes novada pašvaldība un Ogres novada pašvaldība. 

Nobalsot iespējams reizi dienā no vienas ierīces līdz pat šī gada 22. decembrim, aizpildot balsošanas ANKETU.

Uzvara konkursā sniedz ne tikai slavu un godu, bet arī finansējumu ģimenei draudzīgas vides pilnveidošanai. Tas ir - ģimenei draudzīgākā pašvaldība valsts mērogā saņems naudas balvu 30 000 eiro apmērā. Savukārt, katras pašvaldību grupas uzvarētājs – nauda balvu 20 000 eiro apmērā. 


NOBALSO ARĪ TU!


Informāciju sagatavoja: Ilze Riekstiņa
Madonas novada Centrālās administrācijas
Attīstības nodaļas vecākā sabiedrisko attiecību speciāliste
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums