Izvēlne

Madonas novadā ieradīsies ap 115 Ukrainas civiliedzīvotāju

iesūtīts: 2022.03.18 14:34
Šajā nedēļas nogalē Madonas novadā ieradīsies ap 115 Ukrainas civiliedzīvotāju – bērni-basketbola skolas audzēkņi un Ukrainas enerģētikas nozares darbinieku ģimenes, kuriem tiks nodrošinātas izmitināšanas iespējas, izmantojot pašvaldībai pieejamos resursus visā novada teritorijā.

Informējam, ka 17. marta vakarpusē 3 Madonas novada pašvaldības busiņi devās uz robežu sagaidīt Ukrainas civiliedzīvotājus - 15 bērnus-basketbola skolas audzēkņus, lai sniegtu tiem izmitināšanas iespējas Madonas novada Ļaudonas pagastā.
Tāpat vakar ceļā devās 3 lielie autobusi, kurus organizē AS "Sadales tīkli" sadarbībā ar Madonas novada pašvaldību, lai sniegtu palīdzību ap 100 Ukrainas enerģētikas nozares darbiniekiem un to ģimenēm, izmitinot Madonas novada Ērgļu, Vestienas, Liezēres, Dzelzavas pagastos un Cesvainē.

Paldies atbalsta personām no Madonas novada pašvaldības un sociālā dienesta, arī medmāsiņai no Madonas slimnīcas, kā arī Madonas pilsētas PII "Saulīte" vadītājai par sarūpētajām pārtikas pakām un primārās nepieciešamības higiēnas precēm patvēruma meklētājiem no Ukrainas. 

Kopā mēs varam!

Turpmāka informācija noteikti sekos.
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums