Izvēlne

22. jūnijā vakcinēties varēs arī T/c "Konzums"

iesūtīts: 2021.06.19 15:12
22. jūnijā pirmo reizi vakcinācija Madonā tiks veikta tirdzniecības centrā "Konzums" (Saules iela 4A, 2. stāvs). Vakcinācijas punkts tirdzniecības centrā darbosies no pulksten 10.00 līdz 13.00. Tajā būs pieejamas gan Janssen, gan Pfizer vakcīnas - katrs var izvēlēties sev tīkamāko.

Turpmākajās nedēļās vakcinācija turpināsies arī Madonas novada pašvaldības sadarbībā ar Nacionālo veselības dienestu š.g. aprīlī izveidotajā un aprīkotajā liela mēroga vakcinācijas centrā, kas iekārtots Madonas pilsētas sporta centrā, Gaujas ielā 13 (cokolstāvā). Līdz šim vakcinācijas centrā vakcinējušies aptuveni 1800 iedzīvotāji.


Vienlaikus vakcinācijas centrā turpinās vakcinācija ar otro Pfizer poti.  

Vakcinācija šajās dienās tiks organizēta gan pēc iepriekšēja pieraksta, gan "dzīvās rindas" principa.
Gaidot dzīvajā rindā, jārēķinās, ka līdztekus notiek to personu vakcinācija, kuras ir pierakstījušās iepriekš. Līdz ar to var nākties nedaudz uzgaidīt, kad būs brīva vieta vakcīnas saņemšanai. Tāpat jāņem vērā, ka laikā no 13.00 līdz 13.30 vakcinācijas centram ir pārtraukums. Centra darbības laiks ir no pulksten 10.00 līdz pulksten 17.00. 

Vakcinācijas procesu Madonas C līmeņa vakcinācijas centrā organizē AS “Veselības centru apvienība”, kuras nokomplektētajās medicīnas darbinieku un palīgpersonāla brigādēs darbojas speciālisti no Madonas novada. Madonas vakcinācijas centra darbību, kontrolējot iedzīvotāju plūsmu un mērot centra apmeklētāju temperatūru, palīdz nodrošināt arī LR Zemessardzes 2. Vidzemes brigādes 25. kājnieku bataljona zemessargi. 

Pieteikties vakcīnai, izvēloties konkrētu vakcinācijas vietu un laiku, iespējams  vietnē: www.manavakcina.lv vai zvanot pa tālruni: 8989. 

Ierodoties uz vakcināciju līdzi jāņem personu apliecinošs dokuments (pase vai ID karte), kā arī vēlams ierasties tādā apģērbā, kas ļauj viegli atbrīvot plecu.

Pfizer vakcīnai pieteikties var arī pusaudži un jaunieši no 12. gadu vecuma. Plašāka informācija par vakcinācijas kārtību pusaudžiem. 

Madonas novada iedzīvotāju vakcinācija, kā līdz šim tiek veikta arī vakcinācijas kabinetos ģimenes ārstu praksēs (tajās, kas sniedz vakcinācijas pakalpojumu) un Madonas slimnīcā.  

‌Aicinām aktīvi sekot līdzi aktuālajai informācijai vietnē manavakcina.lv un www.madona.lv.

‌Informāciju sagatavoja: EGILS KAZAKEVIČS, Madonas novada pašvaldības sabeidrisko attiecību speciālists
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums