Izvēlne

Piesakies dabas materiālu paklāju radošās darbnīcas konkursā “Madonai - 95!”

iesūtīts: 2021.05.11 09:33
Sagaidot Madonas jubileju aicinām ikvienu interesentu piedalīties Madonas novada pašvaldības rīkotajā dabas materiālu paklāju radošās darbnīcas konkursā “Madonai - 95!”

Konkurss tiek rīkots ar mērķi parādīt un popularizēt mūsu dabā sastopamo ziedu un augu daudzveidību, to neparasto skaistumu un unikalitāti, veidojot no tiem īpašu sveicienu Madonas pilsētai 95 gadu jubilejā, kā arī veicināt veicināt Madonas novada iedzīvotāju līdzdalību svētku programmas veidošanā.

Konkurss norisināsies Parka kalnā, Madonā 2021. gada 4. – 6. jūnijam.

Dalībnieki:

·       Madonas novada iedzīvotāji;

·       Vienu komandu veido ne vairāk kā 2 mājsaimniecības vai viena kolektīva pārstāvji (darba vietas – iestādes, uzņēmuma, amatiermākslas kolektīvu dalībnieki);

·       Maksimālais dalībnieku skaits vienā komandā – 10

Pieteikšanās: elektroniski aizpildīta pieteikuma anketa jāiesūta Madonas novada pašvaldībai uz e-pastu  valda.klavina@madona.lv līdz 28.05.2021. ar norādi “Dabas paklāju konkursam”.

*Pieteikuma forma PIELIKUMĀ

Noteikumi: Dabas materiālu paklāju darbnīcas tēma – “Madonai – 95!”. Dalībnieki veido ziedu/augu, citu dabas materiālu ģeometriskas formas objektus: aplis (diametrs ne mazāks kā 1,5m), kvadrāts (ne mazāks kā 1,5 x 1,5m), taisnstūris (ne mazāks kā 1 x 2m), augstums neierobežots, atbilstoši iecerei var būt veidots arī plaknē kā paklājs.

Nepieciešamos materiālus komandas sagādā pašas.

 Objekta izveidošanas laiks 4. jūnijs

Materiāli: Dabā sastopamie ziedi, augi un citi dabas materiāli, nepieciešamības gadījumā izmantojot palīgmateriālus (stieples, oāzes, bretes).

Balvas: Visi dalībnieki saņem pateicības par dalību. Balvas saņem trīs labākie darbi iedzīvotāju balsojumā. Konkursa organizētāji patur tiesības piešķirt specbalvas.

Izveidotie objekti tiks novākti, zaudējuši savu dekoratīvo vērtību.

Paredzamais novākšanas laiks 7.- 8.jūnijs.

Kontaktpersona: Valda Kļaviņa, 29 424 739, valda.klavina@madona.lv

 Informāciju sagatavoja: Madonas novada pašvaldības Attīstības nodaļa
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums