Vietējo kopienu pārstāvji aicināti piedalīties “LĪDZDALĪBAS HAKATONĀ”

iesūtīts: 2024.07.03 14:18
Vietējo kopienu pārstāvji no visas Latvijas aicināti pieteikties dalībai 24 stundu tiešsaistes “LĪDZDALĪBAS HAKATONĀ”, kura mērķis ir attīstīt līdzdalības idejas un risinājumus vietējās kopienās. Hakatons norisināsies tiešsaistē Zoom platformā no 12. jūlija plkst.18:00 līdz 13. jūlija plkst.18:00.

Lai piedalītos hakatonā, jāizveido komanda 3-5 cilvēku sastāvā, jāizvēlas attīstāmā ideja, kas veicina līdzdalību un risina aktuālas problēmas vietējā kopienā, kā arī jāaizpilda elektroniskā pieteikuma forma: http://ej.uz/LidzdalibasHakatons .

“Katrai kopienai ir savas aktualitātes un vajadzības, tādēļ dalībnieki aicināti attīstīt visdažādākās līdzdalības un iedzīvotāju iesaistes idejas - sākot no kopienas klātienes notikumiem, līdz digitāliem risinājumiem,” uzsver Vilis Brūveris, hakatona vadītājs un biedrības “NEXT” valdes loceklis.

Dalībniekus hakatona laikā atbalstīs kompetenti mentori - dažādu jomu profesionāļi, kuri sniegs atbalstu un konsultācijas ideju attīstībai. Mentoringu nodrošinās režisore un līdzdalības projektu veidotāja Helēna Zīlīte, “MeYou.One vērtību skolas” vadītāja un trenere Ieva Johansson, Latvijas Sociālās uzņēmējdarbības asociācijas direktore Regita Zeiļa, radošuma terneris un komandu koučs Henric Johansson (Norvēģija), pasākumu režisore un Lauku foruma projektu koordinatore Anda Šarkovska, dizainers un restaurācijas centra vadītājs Ivars Pilips-Matisons, kā arī Latvijas Lauku foruma projektu vadītāja Jelena Jekimova.

Hakatona noslēgumā komandas prezentēs savas izstrādātās idejas. 3 labākās idejas žūrijas vērtējumā iegūs finansiālu atbalstu savu ideju īstenošanai. Kopējais hakatona balvu fonds ir 1000 EUR.

“LĪDZDALĪBAS HAKATONU” projekta “Uzmanību: LĪDZDALĪBA!” ietvaros organizē biedrība “NEXT” sadarbībā ar biedrību “Latvijas Lauku forums”. Pasākumu finansiāli atbalsta Sabiedrības integrācijas fonds no Kultūras ministrijas piešķirtajiem Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Par pasākuma saturu atbild biedrība "NEXT".

 

Papildus informācija: Vilis Brūveris, “LĪDZDALĪBAS HAKATONA” vadītājs, Biedrības “NEXT” valdes loceklis

26132223 | vilis.bruveris@gmail.com

 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums