.

Labdien, Degumnieku vecās jeb GOTLĪBA skolas absolventi!

iesūtīts: 2024.04.20 09:32
Aigars Šķēls, biedrība “Pauze AD”, sadarbībā ar Degumnieku multifunkcionālo centru „13.KM” vēršas pie Jums ar aicinājumu - sarūpēsim mūsu vecajai skolas ēkai mazu dāvanu!

Jau daudzus gadus atpakaļ, kādā no pavasara talkām, skoliņai ar improvizētiem preskartona logiem aizdarījām izbirušās logu ailas. Nu arī šie improvizētie logi savu laiku ir nokalpojuši un vietām jau sākuši atdalīties no stiprinājuma, tāpēc aicinu ik vienu atbalstīt mūsu ieceri un dāvāt GOTLĪBA  skolas ēkai jaunus logus. 

Ar to es nedomāju modernus, energoefektīvus logus, bet logus ar mūsu atmiņām par šajā skolas ēkā pavadītajiem gadiem. 

Mums ir iecere uz plastikāta materiāla atveidot loga kontūru pilnā loga ailas izmērā un stiklojuma vietās reproducēt melnbaltās fotogrāfijas par skolu un skolēniem no tiem gadiem, kad jaunā Degumnieku skolas ēka vēl nebija pat iecerēta. Ieceres projekts ir pievienots uzsaukumam. Mēs lūdzam atbalstīt ieceri gan finansiāli, gan dalīties ar fotogrāfijām no Jūsu privātajiem albumiem. 

Par finansiālo atbalstu:  Apdrukāts materiāls vienam logam izmaksā 70,00 euro. Ir plānots aizdarīt 32 logu ailas, tātad ieceres realizācijai ir nepieciešami 2240 euro. Lūdzam Jūsu finansiālo atbalstu, veicot iemaksu ar bankas pārskaitījumu uz biedrības “Pauze AD”  Reģ.nr.LV40008277627 norēķinu kontu LV83HABA0551045308290 ar norādi “GOTLĪBA SKOLAI’’. Būsim pateicīgi par jebkuru summu.

Par fotogrāfijām: ieceres realizācijai būs nepieciešamas 100 līdz 130 fotogrāfijas. Aicinām GOTLĪBA skolas skolēnus, pedagogus, tehniskos darbiniekus, pārlūkot savus albumus un jūsuprāt interesantākās fotogrāfijas piedāvāt reproducēšanai. Izvēlētās fotogrāfijas var nogādāt Ošupes pagasta bibliotēkā, kas atrodas Degumniekos, Skolas ielā 4 (vēlams iepriekš sazināties pa tālruni 25759963), vai ieskenētā formā nosūtīt uz e-pasta adresi valentina.kruska@madona.lv. 

Bibliotēkā iesniegtās fotogrāfijas tiks atgrieztas to īpašniekiem. Mākslinieka rekomendācijas par fotogrāfijas saturu: neizvēlēties pārāk personīgus attēlus (viena, divas personas), neizvēlēties pārāk piesātinātus attēlus (ļoti liels personu skaits), neizvēlēties attēlus ar izteiktiem padomju simboliku saturošiem elementiem. 

Būsim pateicīgi par katru piedāvāto fotogrāfiju. Fotogrāfijas apkopos Ošupes pagasta bibliotēkas vadītāja Valentīna, MFC “13.KM” vadītāja Dace, Degumnieku TN vadītāja Ilze un citi aktīvi kopienas locekļi.

Ieceri realizēsim vairākās kārtās, tas būs atkarīgs no pieejamā finansējuma. Ceram, ka pirmo kārtu, kas būs GOTLĪBA skolas ziemeļaustrumu jeb centrālā fasāde, varēsim realizēt tāpat kā pirms daudziem gadiem, pavasara talkas laikā 22.04.2024

Ar cieņu,

Organizatoru vārdā GOTLĪBA SKOLAS  audzēknis Aigars Šķēls

 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums