.

Piedalies pētījumā par “Sabiedrības līdzdalību teritorijas attīstībā Madonas novadā”

iesūtīts: 2024.03.21 09:48
Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitātes Ekonomikas un sabiedrības attīstība fakultātes, bakalaura studiju programmas “Ekonomika” 4.kursa studente Kristiāna Pamše sava bakalaura darba ietvaros veic pētījumu par “Sabiedrības līdzdalību teritorijas attīstībā Madonas novadā”. Pētījuma mērķis ir izpētīt un analizēt sabiedrības līdzdalību teritorijas attīstībā Madonas novadā un aizpildot anketu tu vari līdzdarboties šī pētījuma izstrādē.

Sabiedrības līdzdalība var būt iedzīvotāju, nevalstisko organizāciju un sabiedrības iesaistīšanos apkārtējo procesu veidošanā. Tās galvenais mērķis ir nodrošināt, lai publiskās pārvaldes pieņemtie lēmumi būtu atbilstoši sabiedrības interesēm un vajadzībām. Teritorijas veidošanai, plānošanai un attīstība ir arī būtiska ietekme uz iedzīvotāju dzīves kvalitāti, ekonomisko attīstību un sava personīgā īpašuma attīstību. Tādēļ teritorijas plānošana ir cieši saistīta ar sabiedrības interesēm un tiesībām uz labvēlīgu vidi. Sabiedrības līdzdalība ir aktuāls jautājums, it īpaši vietējo pašvaldību līmenī, lai spētu veidot vidi un teritoriju attiecīgi iedzīvotājiem, kas atrodas to pašvaldībā.

Šajā pētījumā Kristiāna Pamše aicina piedalīties Madonas novada iedzīvotājus no 16 gadu vecuma un būs pateicīga, ja aizpildot pētījuma ietvaros izstrādāto aptauju  palīdzēsi iegūt pētījumam nepieciešamos datus. 

Aptaujas saite: https://forms.gle/vjXthUBhmtYLfsLVA 

Aptaujas aizpildīšanas laiks ir aptuveni 3 minūtes. Aptaujas aizpildīšana ir brīvprātīga, Iegūtā informācija tiks izmantota tikai konkrētā pētījuma ietvaros, ievērojot iegūto datu anonimitātu un konfidencialitāti.

Jautājumu, ieteikumu gadījumā raksti uz e-pastu: kristiana3102@inbox.lv


Informāciju iesūtīja: Kristiāna Pamše, Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitātes 4.kursa studente 
‌ 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums