Izvēlne

Madonā darbu uzsāks liela mēroga vakcinācijas centrs. INFORMĀCIJA PAPILDINĀTA 8. MAIJĀ!

iesūtīts: 2021.05.07 16:23
11. maijā Madonā darbu uzsāks liela mēroga vakcinācijas centrs, kas iekārtots Madonas pilsētas sporta centrā, Gaujas ielā 13. Vakcinācija notiks arī 12. un 13. maijā. Pierakstīties uz vakcināciju minētajos datumos aicinām vietnē manavakcina.lv

Saskaņā ar Minsitru Kabineta rīkojumu, no 3. maija vakcīnu pret Covid-19 var saņemt ikviens, kas to vēlas un ir pieteicies tīmekļa vietnē www.manavakcina.lv vai zvanot pa tālruni 8989. Madonas novadā liela mēroga vakcinācijas centru, kurā iespējams vakcinēties pašvaldība iekārtojusi Madonas pilsētas sporta centrā (ēkas cokolstāvs).

Vakcinācijas centrs 11. maijā darbu uzsāks pl.10.00, bet 12. maijā - pl.9.00.  Vakcinācija notiks arī 13. maijā.
Vakcināciju veiks AS “Veselības centru apvienība” komplektēto izbraukuma brigāžu medicīnas personāls (vairākas vakances joprojām ir atvērtas, ar to sludinājumu var iepazīties ŠEIT ). Madonas pilsētas sporta centra telpas ir iekārtotas atbilstoši epidemioloģiskajām prasībām. Vakcinācijas centra turpmākais darba laiks būs atkarīgs no vakcīnu piegādes.
AS “Veselības centru apvienība” pārstāvis Imants Grebņickis informē, ka Madonas vakcinācijas centrā iepriekšminētajos datumos vakcinēties būs iespējams tikai ar "Pfizer" vakcīnām. Pārējās vakcinācijas centra darbības dienās, var būt pieejamas citu ražotāju vakcīnas. Par to informēsim, kad būs pieejama precīzāka informācija. Jāuzsver, ka abas vakcīnas devas ir jāsaņem vienā un tajā pašā vietā. Ja pirmo vakcīnu iedzīvotājs ir saņēmis Madonas vakcinācijas centrā, tad arī uz otro vakcinēšanos ir jāierodas turpat. 

I. Grebņickis arī uzsver, ka atšķirība intervālā starp pirmo un otro vakcīnas devu “Pfizer” vakcīnai ir 21 diena. Tas nozīmē, ka iedzīvotājiem, kas pirmo “Pfizer” vakcīnas devu saņems 11. maijā, otrās devas saņemšana būs 1. jūnijā, 12. maijā vakcinētajiem – 2. jūnijā, bet 13. maijā vakcinētajiem – 3. jūnijā. Otrā vakcinās deva, kā jau minēts ir jāsaņem turpat, kur pirmā un tajā pašā pulksteņa laikā, cikos bija pirmās vakcinēšanas pieraksts. Lai pierakstītos uz pirmo poti aicinām izmantot www.manavakcina.lv vai arī zvanīt uz 8989. Vakcinācijas centrā klātienē reģistrēties vakcīnai nav iespējams. Uz otro poti pieraksts notiek automātiski, atsevišķa pieteikšanās nav nepieciešama.

Iedzīvotājus bez iepriekšēja pieraksta uz vakcinācijas centru aicinām nedoties!
 

Atgādinām, ka vakcinācijas pakalpojums, balstoties uz pieejamo vakcīnu apjomu, joprojām tiek sniegts arī ģimenes ārstu praksēs un Madonas slimnīcā.

Madonas novada pašvaldība
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums