Izvēlne

Madonas novada uzņēmēji izvirzīti konkursam "Latvijas Labākais tirgotājs"

iesūtīts: 2022.03.23 15:42
Atgādinām, ka š.g. februāra mēnesī aicinājām ikvienu Madonas novada iedzīvotāju izteikt savus priekšlikumus un ierosinājumus par labākajiem tirdzniecības, ēdināšanas un pakalpojumu uzņēmumiem Madonas novadā 2021. gadā, tādējādi palīdzot Madonas novada pašvaldībai izvirzīt labākos Madonas novada tirgotājus dalībai Latvijas Tirgotāju asociācijas un Latvijas Pašvaldību savienības veidotā konkursa “Latvijas labākais tirgotājs 2021” otrajā kārtā.


Par LABĀKO TIRDZNIECĪBAS VIETU Madonas novadā bija iespējams nosaukt kādu pārtikas preču veikalu, rūpniecības preču veikalu, jaukto preču veikalu, specializētu veikalu, grāmatnīcu, dzērienu veikalu, lietoto preču veikalu, veikalu tīklu, aptieku, degvielas uzpildes staciju vai kiosku.

Par LABĀKO ĒDINĀŠANAS IESTĀDI Madonas novadā  bija iespējams nosaukt kādu ēdnīcu, restorānu, bistro, krogu, bāru vai kafejnīcu. 

Par LABĀKO PAKALPOJUMU SNIEDZĒJU Madonas novadā bija iespēja  nosaukt kādu skaistumkopšanas salonu, frizētavu, viesnīcu, viesu namu, lauku tūrisma objektu, sporta centru, atpūtas objektu vai ķīmisko tīrītavu.

Galvenie kritēriji vērtējot bija - laba apkalpošanas kultūra, pievilcīgs iestādes iekārtojums, plašs preču/ pakalpojumu klāsts, preču marķējums, kārtība un tīrība, informācija, speciālie piedāvājumi.


Paldies par kopumā vairāk nekā 50 saņemtajām anketām, un, lai gan viedokļi bija visdažādākie, tomēr izteikti dominēja atsevišķi uzņēmumi. Līdz ar to dalībai konkursa otrajā kārtā Madonas novada pašvaldība ir izvirzījusi sekojošus TIRGOTĀJUS:

  • Ātrās ēdināšanas restorānu “Kebabosta”
  • Krodziņu “Bura”
  • Dāvanu veikalu “Eridana”
  • Tirdzniecības centru “Konzums”

Dalības maksu konkursā visiem četriem dalībniekiem nodrošinājusi Madonas novada pašvaldība.


Konkurss ir demokrātisks bezpeļņas pasākums, kura mērķis ir veicināt pircēju un apmeklētāju apkalpošanas standartu, un kultūras uzlabošanu uzņēmumos, tādā veidā paaugstinot tirdzniecības, ēdināšanas un pakalpojumu nozares uzņēmēju piedāvātā servisa kvalitāti, - motivējot apkalpojošā personāla individuālo ieguldījumu. 

Konkursa 2. kārta norisinās laika posmā no š.g.  1. martam līdz 31. maijam, kad Latvijas Tirgotāju asociācija apstiprinātā centrālā konkursa ekspertu komisija veic izvirzīto objektu vērtēšanu valsts mērogā.


Lai veiksme arī Latvijas ekspertu vērtējumā!



‌Informāciju sagatavoja: Madonas novada pašvaldības
‌Centrālās administrācijas Attīstības nodaļa
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums