Izvēlne

Balvas “Par mūža ieguldījumu izglītībā” laureāte – ilggadējā Madonas Valsts ģimnāzijas ģeogrāfijas skolotāja Laimdota Jansone

iesūtīts: 2023.02.07 14:48
27. janvārī Latvijas Nacionālās bibliotēkas Ziedoņa zālē norisinājās Draudzīgā aicinājuma fonda balvas “Par mūža ieguldījumu izglītībā” pasniegšanas ceremonija, kurā godināja 26 pedagogus no visas Latvijas – septiņus no Vidzemes, piecus no Rīgas reģiona, piecus no Latgales, piecus no Kurzemes un četrus no Zemgales.

Draudzīgā aicinājuma fonda balvas “Par mūža ieguldījumu izglītībā” mērķis ir izteikt atzinību un apbalvot pedagogus par ieguldījumu izglītībā un darbā ar talantīgiem skolēniem, kā arī stiprināt pedagoga profesijas prestižu un atpazīstamību sabiedrībā.

Izvērtējot balvai nominētos pretendentus, Draudzīgā aicinājuma fonda valde ņem vērā šādus kritērijus – darba stāžs izglītībā; sistemātisks darbs skolēnu spēju un individuālo kompetenču attīstīšanā, ko apliecina skolēnu sasniegumi valsts un/ vai starptautiska mēroga mācību priekšmetu olimpiādēs, skolēnu zinātniskās pētniecības darbu valsts konferencēs; valsts mēroga ieguldījums mācību priekšmeta metodikas un didaktikas izstrādē, mācību grāmatu sagatavošanā; sabiedriskā darbība.

Sirsnīgi sveicam bijušo Madonas Valsts ģimnāzijas ģeogrāfijas skolotāju Laimdotu Jansoni ar Draudzīgā aicinājuma fonda balvu "Par mūža ieguldījumu izglītībā"!


Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums