Nozares
Vide VideIzvēlne
.

Madonas pilsētā iespēja saņemt lapu maisus

iesūtīts: 2024.03.28 14:22
Laikā no 2024. gada 3. aprīļa līdz 15. maijam, Madonas pilsētas iedzīvotāji SIA “Madonas namsaimnieks” varēs saņemt BIG bag lapu maisus, kuru izvešanu apmaksās pašvaldība.

Lai veicinātu un atbalstītu Madonas pilsētas teritorijas uzkopšanu un sakārtošanu, Madonas novada pašvaldības dome 28. marta domes sēdē atbalstīja priekšlikumu slēgt vienošanos ar  SIA “Madonas namsaimnieks”, kā atkritumu apsaimniekotāju, par to, lai uzņēmums nodrošinātu BIG Bag lapu maisu izsniegšanas un izvešanas  pakalpojumu no Madonas pilsētas teritorijā fizisko personu īpašumā esošajām teritorijām. Šo pakalpojumu vienošanās noteiktajā apjomā apmaksās pašvaldība.

BIG BAG lapu maisi tiek izsniegti un izvesti pavasara sezonā un rudens sezonā konkrētā laika periodā.

Pavasarī tiks izsniegti BIG bag maisi:

  • individuālās dzīvojamās mājas vai dzīvojamās mājas līdz četriem dzīvokļiem teritorijas sakopšanai  - 1 maiss;
  • daudzdzīvokļu mājas (5 un vairāk dzīvokļi) teritorijas sakopšanai – 2 maisi;
  • fiziskas personas īpašumā esošas teritorijas, kuras lietošanas mērķis ir individuālo dzīvojamo māju apbūve un  kas robežojas ar pašvaldībai piederošu teritoriju, uz kuras ir koki – maisu skaits pēc nepieciešamības, skaitu saskaņojot ar Madonas apvienības pārvaldes vadītāju.

Lapu maisus var izņemt SIA “Madonas namsaimnieks”. Informācijai zvanīt pa tālruni 648 07077 – operatora automātiski ierunātās ziņas laikā spiežot ciparu “4”.

Plašāka informācija: “Madonas namsaimnieks”

Jāuzsver, ka pašvaldība neapmaksās lapu maisu izsniegšanas un izvešanas pakalpojumu, ja pakalpojuma saņēmējs nebūs ievērojis SIA “Madonas namsaimnieks” BIG Bag lapu maisu apsaimniekošanas un lietošanas noteikumus.

 

Informāciju sagatavoja: Laura Kovtuna, Sabiedrisko attiecību speciāliste

 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums