Noslēgusies spēkavīra Didža Zariņa 2020 gada sezona

iesūtīts: 2020.10.05 08:37
Kā jau visās jomās šis gads ir bijis neparasts, tāds tas bijis arī spēkavīru sportā. Tomēr neskatoties uz dažādiem ierobežojumiem, mūsu novada spēkavīram, Didzim Zariņam ir izdevies piedalīties vairākās sacensībās.

. Aktīvāki sacensību organizēšanā izrādījušies mūsu kaimiņi lietuvieši. Didzis Latviju pārstāvējis četrās sacensībās un pārvedis no Lietuvas trīs kausus. Sacensības notikušas gan pāru tandēmos, gan individuāli. Izcīnīti divi otrās vietas kausi un viens trešās vietas kauss. Pēdējās sacensībās Lietuvā Didzis palika ceturtais, goda pjedestālu zaudējot pēdējā vingrinājumā. Jā, diezgan sāpīgi. Bet neskatoties uz to ir arī par ko priecāties, jo šajās sacensībās uzstādīts jauns personīgais rekords.  150 kg smagā baļķa celšanā uz reizēm, tas pievarēts astoņas reizes un spēka vēl pieticis arī devītai reizei, bet diemžēl laika limits ir tikai 90 sekundes.

    Vienīgās sacensības Latvijā tika rīkotas augustā vidū Daugavpilī. Tas bija Baltijas valstu čempionāts. Un tā kā vienīgās, tad noskaidrots arī Latvijas stiprākais vīrs 2020 gadā. Ar lieliskiem panākumiem šajās sacensībās startēja Didzis Zariņš. No sešiem vingrinājumiem trijos tika uzrādīts labākais rezultāts un tādejādi izcīnīts gan Baltijas valstu čempiona  2020 tituls, gan stiprākā vīra nosaukums Latvijā.

JEVGENIJS TARASOVS

Mārcienas pagasta sporta darba organizators   

 

 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums