Basketbolisti sāk gatavoties sezonai

iesūtīts: 2020.06.15 16:07
No 9.-13.jūnijam Madonā jaunie 2008. un 2009.g.dz. basketbolisti atsāka pilnvērtīgus treniņus un gatavošanos jaunajai 2020./2021.g.sezonai. Liles prieks,ka nometnē piedalījās 18 basketbolisti no Madonas,Ērgļiem un viens no Rīgas.

Dienas nometne sākās ar bijušā Latvijas izlases spēlētāja Haralda Kārļa uzrunu jaunajiem Madonas BJSS basketbolistiem. Haralds ir bijušais basketbolistskurš spēlēja vieglā uzbrucēja pozīcijā. "Rīdzenes" sporta skolas audzēknis. Karjeru pieaugušo basketbolā uzsācis 2008. gadā kluba BK Barons sastāvā. Pēc tam vairākas sezonas aizvadījis Canaria basketbola akadēmijas komandā Spānijā. No 2011. līdz 2015. gadam pārstāvējis Seton Hall universitātes basketbola komandu NCAA turnīrā. 2015. gadā pievienojās BK Valmiera (2016. gadā tās sastāvā kļuva par LBL čempionu), bet 2017. gadā pārgāja uz BK Jūrmala.Latvijas basketbola izlases sastāvā startē 2015. gada Eiropas čempionātā. Pirms tam pārstāvējis Latvijas jaunatnes izlases.2018. gada septembrī H. Kārlis paziņoja par profesionālā basketbola karjeras beigām, kam par iemeslu bijušas traumas.Pēc spēlētāja karjeras beigām pievienojies Ghetto Games komandai un ir viens no 3x3 basketbola sacensību organizētājiem un vadītājiem, kā arī komentē basketbola spēles un strādā par treneri. Haralds runāja par mācībām un treniņiem pandēmijas laikā, uzmundrināja un novēlēja mērķtiecību, izaugsmi un panākumus Madonas BJSS jaunajiem basketbolistiem treniņos un spēlēs.

     Treniņi un sacensības tika organizēti Priežu kalna parkā, Volejbola laukumos pie Karjera ezera un Madonas pilsētas sporta centrā. Par labāko un veiksmīgāko puišu apbalvošanas balvām treniņnometnes beigās- parūpējās krodziņš „Bura”.

     Dienas nometne turpināsies arī šonedēļ, tikai jau 2006./2007.g.dz. jauniešiem.

     Paldies Madonas BJSS, Madonas pilsētas sporta centram, Ērgļu novada domei, trenerim Ivaram Teterim, bijušajiem audzēkņiem Mikam Kalniņam un Dagnim Saknem par līdzdalību, krodziņam „Bura”, jauniešiem un viņu vecākiem- par veiksmīgi aizvadīto pirmo dienas nometni!

     Uz tikšanos basketbola treniņos un jau 20.jūnijā Madonā, Priežu kalna laukumos 3x3 basketbola sacensību „27.Top Bumba-2020” 1.posma sacensībās!

     Agnis Beķeris

 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums