.

Apbalvoti “Sporta laureāts 2023” balvu ieguvēji

iesūtīts: 2024.02.13 16:00
Ar apbalvošanas pasākumu 10. februārī Madonas novada kultūras centrā noslēdzies gadskārtējais Madonas novada pašvaldības un Madonas Bērnu un jaunatnes sporta skolas organizētais pasākums ”Sporta laureāts”.

Pasākuma laikā tika pasniegtas pavisam 102 balvas sportistiem, sportistēm, treneriem, aktīvākajai pārvaldei, sporta veterāniem, komandām par sasniegumiem 2023. gada sezonā (Laureātu saraksts> ). Balva par mūža ieguldījumu sportā tika pasniegta ilggadējam Cesvaines vidusskolas sporta skolotājam un Madonas Bērnu un jaunatnes vieglatlētikas trenerim – Zigmāram Gulbim.
Iedzīvotāju balsojumā par labākajiem tika atzīti – basketbolists Zigmārs Raimo, distanču un rollerslēpotāja Linda Kaparkalēja, bet labākā trenera balvu saņēma basketbola treneris Agnis Beķeris. Paldies šīs nominācijas atbalstītājiem SIA Unisports, SIA S.S. Music un SIA Henis!

Pasākumu kuplināja iluzionista, muzikālie un Madonas BJC improvizācijas teātra pulciņa dalībnieku priekšnesumi. Paldies režisorei un pasākuma vadītājai Inesei Zīlei par lielisku pasākuma norisi.


GALERIJA

Lai sportiska un veiksmīga 2024. gada sezona visiem ar sportu saistītajiem cilvēkiem!

Informāciju sagatavoja: Vecākais speciālists sporta jomā M. Gailums

 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums