.

Paziņojums par stratēģiskā ietekmes uz vidi novērtējuma nodošanu publiskajai apspriešanai

iesūtīts: 2024.04.03 16:48
SIA “Geo Consultants” informē, ka ir uzsākts stratēģiskā ietekmes uz vidi novērtējums vides pārskatam (turpmāk - SIVN) un plānošanas dokumentam “Latgales reģionālais atkritumu apsaimniekošanas plāns 2024.-2030. gadam” (turpmāk - Plāns).

Plāns ir vidēja termiņa attīstības plānošanas dokuments reģionālā līmenī un tas attiecas uz atkritumu apsaimniekošans nozari Latgales atkritumu apsaimniekošanas reģionā,  kas ietver šādas pašvaldības: Daugavpils un Rēzeknes valstpilsētas pašvaldību, Aizkraukles, Augšdaugavas, Jēkabpils, Krāslavas, Līvānu, Ludzas, Preiļu, Rēzeknes, Varakļānu un Madonas pašvaldību.

Plāna un SIVN sabiedriskās apspriešanas sanāksme notiks 2024. gada 22. aprīlī plkst. 16:00 Augšdaugavas novada sēžu zālē, 2. stāvā, Rīgas ielā 2, Daugavpilī, LV 5401, vienlaikus interesentiem tiks nodrošināta dalība arī tiešsaistē. Tiešsaistes videokonferencei pieejas saite tiks publicēta tīmekļa vietnēs www.geoconsultants.lv  un www.lpr.gov.lv, 2024. gada 19. aprīlī.

Ar sagatavotajiem materiāliem par paredzēto darbību var iepazīties šeit (www.geoconsultants.lv/lv/vides-izpete/pazinojumi ), kā arī Madonas novada pašvaldībā Saieta laukumā 1, Madonā, Lietvedības nodaļā (1. stāvs, 101. kab.).

Laika posmā no 2024. gada 28. marta līdz 2024. gada 29. aprīlim par paredzēto darbību interesentiem būs iespēja uzdot jautājumus un saņemt atbildes rakstot uz e-pasta adresi gc@geoconsultants.lv


SIA “Geo Consultants” informācija
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums