“Ugunspuķe” - 10

Notiek: 13. aprīlis 17:00 - 18:30
MADONA; Madonas novada kultūras centrs

Eksotisko deju grupa “Ugunspuķe “ ielūdz uz jubilejas koncertu “Ceļojums!

Jau 10 gadus deju grupa “Ugunspuķe” ir ceļojusi daudzveidīgajā deju pasaulē. Mācījušās un pilnveidojušas sevi dažādos deju žanros no austrumiem līdz rietumiem. Šo gadu gaitā daudz piedalījušās dažādos festivālos, koncertos, pilsētas Svētkos u.c.

Pašā Madonas sirdī,
Kuru cilvēku pūlis pildīKā koša, līgana skuķe
Uzplauks Ugunspuķe.T
ai patīk dejās griezties,
Un Austrumu vējiem līdzi vīties.
‌/E. Krupko/

‌Dalībnieces teic - Deja ir mūsu dzīves veids, kurā gūstam pozitīvas emocijas un dzīves prieku. Mūsu moto: ”Ir daži visīsākie ceļi uz laimi un dejošana ir viens no tiem”. Dejā izjūtam sevi kā brīvu, radošu, laimīgu sievieti, atvērtu dzīvei un mīlestībai."

Savā koncertā vēlamies atspoguļot to, cik dažādas ir dejas. Apvienosim sievišķīgās austrumu, ugunīgās Flamenko un karstasinīgās Latīņamerikas dejas. Koncertā būs stāsts par kādas meitenes sapni doties iepazīt pasauli un satikties ar draugiem. Meitene kopā ar mums un mūsu viesiem dosies uz saulaino Kubu, romantisko Franciju, kolorīto Spāniju un noslēpumaino Maroku, lai caur deju piedzīvotu un izjustu mazumiņu no katras valsts burvības. Noslēgumā svinēsim meitenes atgriešanos mājās, jo nekur nav tik labi kā mājās.

Uz tikšanos koncertā!

Eksotisko deju grupa “Ugunspuķe”

Ceļojumā kopā dosies:  Flamenko deju studija "Zambra" (Rīga), Sporta deju klubs "Rondo" (Madona), mūsdienu deju grupa "Aliens" (Madona), Austrumu deju grupa "Jasmīne" (Stari), Austrumu deju grupa "Lady Dance" (Cesvaine), Šova deju grupa "Oreo" (Bērzaune).

Ieeja bez maksas


‌Informāciju iesūtīja: Madonas novada kultūras centra mākslinieciskās daļas vadītāja Ināra Cakule
‌M.: +371 26339045


‌ 
 
 
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums