Čiep, čiep, ņau, ņau-LIELDIENIŅAS SKAŅU RĪTS!

Notiek: 31. marts 12:00 - 14:00
ĒRGĻI; Saieta nams

LIELDIENU RĪTS ĒRGĻU SAIETA NAMĀ, Konkursa ĒRGĻU CĀLIS – 2024 dalībnieku koncerts.

Līdzi jāņem krāsotas Lieldienu olas konkursam un ripināšanai un Zīmējums – “MANS LIELDIENU ZAĶIS!”

Lieldienu rītā Ērgļu saieta namā mazos dziedātājus un viņu vecākus, radus un draugus un visus pārējos Lieldienu svinētājus sagaida Cālis, lai kopā dziedātu, dejotu, jokotu, smietos, ripinātu olas un šūpotos. Pasākumā dalībnieki iegūst nominācijas - Mīlīgākais cālis, Skanīgākais cālis, Melodiskākais cālis, Pūkainākais cālis, Saulainākais cālis, Brašākais cālis, Sapņainākais cālis, Staltākais cālis, Centīgākais cālis, Pavasarīgākais cālis, Saulainākais cālis, Čaklākais cālis, Kustīgākais cālis, Drosmīgākais cālis, u.c. 

Dziedātāji saņem diplomus un pārsteiguma balviņas, kā arī krāsotas Lieldienu olas. Jaunos māksliniekus ar dejām sveic tautas deju kolektīvs “Pienenīte” un sporta deju kolektīvs “Vizbulīte”, bet ar dziesmām-bijušie konkursa “Cālis” dalībnieki.

Jautro rītu papildina radošās darbnīcas visiem bērniem un iespēja ikvienam samīļot un pabarot īstus Lieldienu zaķus. Noslēgumā visi tiek aicināti uz olu ripināšanu un šūpošanos.

Šajā gadā vēl katram pasākuma dalībniekam ir iespēja piedalīties Zīmējumu konkursā “MANS LIELDIENU ZAĶIS”. Gaidīsim zīmējumus Ērgļu saieta namā līdz 26. martam.


Ieeja bez maksas


‌Informāciju iesūtīja: Ērgļu Saieta nama vadītāja Sandra Avotiņa 
‌M: +371 26528132

 
 
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums