PIESAKIES KULTŪRAS JAUNUMIEM

Baltā galdauta svētki un salidojums Sarkaņu skolā

iesūtīts: 2018.05.03 16:44
Festivāla “Svinam Latvijas simtgadi Latvija novados” Goda aplis 4.maijā iegriežas Sarkaņos, kur pulksten 16 sāksies Baltā galdauta svētki “Skolas stāsts - raksts Latvijas vēstures audeklā”, uz kuriem aicinām bijušās Sarkaņu skolas skolēnus un skolotājus, darbiniekus un visus interesentus!

Pulcēsimies kopīgam svētku brīdim skolas pagalmā pie balti klāta galda valstij nozīmīgā dienā, un reizē tā būs savējo satikšanās: klases un skolasbiedru, skolotāju un darbinieku atkal redzēšanās, kad kavēties atmiņās un sarunās par aizgājušo laiku un kad iepazīties ar izstādē “No Sarkaņu skolas  vēstures” skatāmajām fotogrāfijām, rakstiskajām liecībām un mācību materiāliem.

Tā būs svētku diena, kad izstaigāt nu jau simt piecpadsmit gadu cienījamās ēkas, lai iepazītos ar to, kas notiek un skatāms tagad skolas lielajā ēkā - Madonas muzeja etnogrāfijas un sadzīves priekšmetu krātuvē - un mazajā ēkā - Sarkaņu amatu skolā.

Nav svarīgi, cik tālā vai tuvā vakardienā iemīti katra soļi skolas pagalmā. Varbūt kādam ik dienu ceļš ved garām bijušajai skolai, bet varbūt kādam šī būs atkal redzēšanās pēc daudziem, daudziem gadiem...

Tiekamies Sarkaņu skolā 4.maijā pulksten 16 Baltā galdauta svētkos!

Informāciju sagatavoja: Inese Sudāre.

Ievietoja:
Inga Arāja
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums