Vai Madona kļūs par Latvijas jauniešu galvaspilsētu - 2018?

iesūtīts: 2017.07.29 11:06
Konkursu “Latvijas Jauniešu galvaspilsēta 2018” organizē Izglītības un zinātnes ministrija sadarbībā ar Latvijas Jaunatnes padomi un Eiropas Komisijas pārstāvniecību Latvijā.

Līdz šī gada 30. jūlijam ikvienam bija iespēja nobalsot par konkursa “Latvijas Jauniešu galvaspilsēta 2018” finālistiem. Konkursa fināla balsojumā piedalījās Rīgas un Daugavpils pilsēta, kā arī Madonas novads. Balsojumu bija iespējams veikt jaunatneslietas.lv mājas lapā vienu reizi 24 stundu laikā, autorizējoties caur savu Facebook profilu.

Konkursa uzvarētājs visa gada garumā kļūs par epicentru svarīgākajām Latvijas jaunatnes politikas aktivitātēm un jauniešu pasākumiem. Tāpat uzvarētājs saņems goda plāksni ar uzrakstu “Latvijas Jauniešu galvaspilsēta 2018” un ceļojošo kausu ar uzrakstu “Latvijas Jauniešu galvaspilsēta”. Konkursa uzvarētāji tiks paziņoti 2017. gada 12. augustā, Liepājā.



Nav šaubu, ka Latvijas simtās dzimšanas dienas gadā Jauniešu galvaspilsētai jābūt radošai, aktīvai un latviskai. Madona tāda ir!

Vairāk par Madonas novada iesniegto pieteikumu konkursam šeit.


‌Konkursu “Latvijas Jauniešu galvaspilsēta 2018” organizē Izglītības un zinātnes ministrija sadarbībā ar Latvijas Jaunatnes padomi un Eiropas Komisijas pārstāvniecību Latvijā.


‌Informāciju ievietoja:
‌Indra Veipa‌
‌MNMJIC "KUBS" jaunatnes darbiniece‌‌
‌Foto: Luīze Sniedze‌
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums