.

Iespēja iesaistīties konkursā "Spēļu grozs skolai"

iesūtīts: 2016.10.03 09:39
Uzmanību visiem skolēniem, skolotājiem, vecākiem u.c. spēļu draugiem! Brain Games izsludina konkursu "Spēļu grozs skolai". Tā ir lieliska iespēja sagādāt spēles savai skolai. Atliek tikai likt lietā savu fantāziju un radošo domāšanu!

Ir sācies jauns mācību gads, kas būs pilns ar zinībām, kontroldarbiem, mājas darbiem un jauniem izaicinājumiem. Brain Games grib padarīt Jūsu skolas ikdienas dzīvi krasaināku un piepildītāku, dāvinot skolām Brain Games spēļu grozu - pilnu ar galda spēlēm. Tieši tu vari būt tas, kurš nopelna šo spēļu grozu savai skolai.

Reģistrē savu skolu un radošā veidā parādi, kāpēc tava skola ir pelnījusi Brain Games spēļu grozu* līdz 30.10.2016.  Uzdevums var būt izpildīts jebkādā formātā - video, dzejolis, eseja, komikss, prezentācija, kolāža, plakāts utt. Tiešām jebkas! :) Savu darbu ievieto kādā no sociālajiem tīkiem ar mirkļbirku #BGspēļugrozs, kā arī atsūti publikācijas saiti uz e-pastu info@brain-games.com, lai mēs to varam sameklēt un aplūkot.

Anketa: http://ej.uz/grozsanketa

Brain Games komanda līdz 06.11.2016. izvēlēsies, mūsuprāt, kvalitīvākos 15 darbus un tie turpinās dalību talāk. Mēs ar šo darbu autoriem sazināsimies personīgi, kā arī publicēsim uzvarētājskolu un darbu autoru sarakstu Brain Games LV Facebook lapā. Katrs autors, kura darbs tiks tālāk, sev iegūs sen kārotu Brain Games galda spēli par brīvu.

Līdz gada beigām (31.12.2016) būs iespēja aplūkot tālāk izvirzītās skolas un  balsot par tām jaunizveidotā platformā brain-games.com**. Trīs skolas ar visvairāk balsīm iegūs Brain Games spēļu grozu. Detalizētāk par balvu sadali aprakstīts pie punkta “Balvas”.

* Lai Jums vieglāk orientēties lielajā galda spēļu klāstā, šeit varat smelties iedvesmu:

+BRAIN GAMES KATALOGS 2015HTTPS://DRIVE.GOOGLE.COM/OPEN?ID=0B8H591MBSWA3RTNEZGN2ZDVVRVE
+BRAIN GAMES KATALOGS 2016: HTTPS://DRIVE.GOOGLE.COM/OPEN?ID=0B8H591MBSWA3YVDUDUXGNUXHDDA

**Mājas lapa www.brain-games.com būs vieta, kur  mēs izvietosim galda spēļu video un citu aktuālu informāciju par mūsu izplatītajām galda spēlēm un vietām, kur tās nopirkt.

Balvas:

Skola ar vislielāko balsu skaitu iegūs dāvanu grozu 300 € vērtībā no Brain Games;

Skola ar otro lielāko balsu skaitu iegūs dāvanu grozu 200 € vērtībā no Brain Games;

Skola ar trešo lielāko  balsu skaitu iegūs dāvanu grozu 100 € vērtībā no Brain Games;

Brain Games komanda ieradīsies visās trīs skolās, apmācīs skolotājus un/vai skolēnus, kā šīs spēles spēlēt, lai tās veiksmīgi varētu pielietot skolas ikdienā un procesos - atpūtā un mācībās;

Katrs mājasdarba autors, kura mājas darbs tiks izvirzīts balošanai platformā, saņems kādu no Brain Games spēlēm pēc savas izvēles pa brīvu.

Der atcerēties, ka:

Viens cilvēks var iesūtīt vairākus mājasdarbus, bet pietiek, ja anketu pilda vienreiz, bet sūtot mājas darba atrašanās vietu, jānorāda, ka šīs ir atsevišķs mājasdarbs.

Vienu skolu var pieteikt vairāki cilvēki, bet katra skola var tikt izvirzīta balsošanai tikai vienu reizi.

Spēļu grozs tiks veidots individuāli atkarībā no skolas specifikas (sākumskola, pamatsskola, vidusskola), lai spēles būtu piemērotas skolēnu vecumam.

Atkarībā no pieteikumu skaita un kvalitātes uz kopējā pieteikumu fona Brain Games komanda patur tiesības izvirzīt vairāk vai mazāk kā 15 darbus.

Balost var vienu reizi dienā no vienas IP adreses

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums