.

„DigiGo – Digitālais jaunatnes darbs”

iesūtīts: 2016.09.12 14:23
Iespēja piedalīties Reģionālajai konferencei „DigiGo – Digitālais jaunatnes darbs” par Informācijas tehnoloģiju, digitālo un sociālo mediju pratību un pielietojamību jaunatnes darbā.

Konference notiks 2016.gada 6.oktobrī (plkst.10:00-17:00), viesnīcā „Bellevue Park Hotel Riga” Slokas ielā 1, Rīgā. Pieteikšanās aizpildot pieteikuma anketu elektroniski līdz 26. septembrimhttp://goo.gl/HhfQC0. Rezultāti tiks paziņoti visiem personīgi līdz 2016.gada 28.septembrim.

Informācijas tehnoloģiju, digitālo un sociālo mediju nozīme jaunatnes darbā pēdējos gados arvien vairāk pieaug, kas savukārt kļūst par izaicinājumu jaunatnes darbam visā Eiropā. Jaunieši aktīvi iesaistās un pielieto modernās tehnoloģijas, sociālos un digitālos medijus. Jaunatnes darba loma digitālajā vidē kļūst aktuālā. Digitālā vide tiek apzināta jaunieša vajadzībām un mērķtiecīgai jaunatnes darba veikšanai, tiek aktualizētas jauniešu kritiskās domāšanas, drošās digitālo tehnoloģiju un mediju lietot prasmes. Jaunatnes darbiniekiem rodas nepieciešamība pēc jaunu kompetenču attīstīšanas un jaunu robežu nospraušanas attiecībās ar jauniem cilvēkiem.

Konferences mērķi:
- izzināt informācijas tehnoloģiju risinājumu, sociālo un digitālo mediju pielietošanas tendences, svarīgumu un to iespējas darbā ar jaunatni mūsdienās un nākotnē;
- saprast digitālā jaunatnes darba jēdzienu un realitāti Latvijā;
- veicināt izpratni par digitālo mediju un tehnoloģiju pielietojumu jaunatnes darbā;
- apzināties inovatīvus risinājumus un konceptus jaunatnes darba digitalizācijai.

Dalībnieki: 100 jaunatnes darbinieki (no pašvaldībām, NVO u.c.), izglītības iestāžu un pašvaldību pārstāvji.

Ja rodas jautājumi vai nepieciešama papildus informācija, lūdzu, rakstiet vai zvaniet – Ginta Salmiņa, tālr.: 29256888, e-pasts: apmacibas@brfonds.lv

Reģionālo konferenci organizē Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra (JSPA) sadarbībā ar biedrību „Līdzdalības platforma” un nodibinājumu „Baltijas Reģionālais fonds” (JSPA reģionālais sadarbības partneris Rīgas un Vidzemes reģionā) Latvijas un Šveices sadarbības programma „Atbalsts jaunatnes iniciatīvu attīstībai attālos vai mazattīstītos reģionos” ietvaros. Vairāk informācijas par Latvijas un Šveices sadarbības programmu „Atbalsts jaunatnes iniciatīvu attīstībai attālos vai mazattīstītos reģionos” meklējiet mājas lapā www.jaunatne.gov.lvun www.swiss-contribution.lv .

Katram dalībniekiem būs iespēja izvēlēties divas darbnīcas / Konferences programmā tiks veikti precizējumi.

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums