.

Iespēja iepazīt Madonas BJC interešu pulciņus bērniem un jauniešiem

iesūtīts: 2016.09.02 10:09
Uzsākot jauno mācību gadu, Madonas BJC aicina bērnus un jauniešus iesaistīties interešu pulciņos. Lai iepazītos tuvāk ar plašo piedāvājumu, visi interesenti tiek lūgti 7.septembrī jauniešu centrā “KUBS” un 8. septembrī Skolas ielā 8a, apmeklēt tematisko pasākumu “Nāc, lai ietu tālāk kopā!”

Abas dienas no plkst. 13.00 līdz 13.40 varēs vairāk uzzināt par pulciņiem, kas saistīti ar skatuves mākslām – teātra studija “Pilnpiens”, Improvizācijas pulciņš, Leļļu teātris “Delveri”,  Estrādes mūzikas studija, Mūzikas studija bērniem,  frizieru, stilistu un arī defilē pulciņš.

No plkst.13.45 līdz 14.25  visa uzmanība tiks veltīta roku mākslas un vides pulciņiem. Varēs noskaidrot, ko jaunajā mācību gadā sarūpējuši tādi pulciņi kā “Mīļlietiņas”, mākslas studija “Tu visu vari”, tekstilmākslas, floristikas un keramikas pulciņi. Varēs iepazīt pulciņa “Mācīsimies kopā ar mājdzīvniekiem” piedāvājumu.

Noslēgumā no plkst. 14.30 līdz 15.10 tiks dota iespēja uzzināt, kas jauns sporta un radošo industriju jomā.  Savas iespējas prezentēs aktīvā tūrisma, BMX, “BOCCIA”,  trases automodelisma, foto un video, kā arī lego robotikas  pulciņš.

Bērni un vecāki varēs ne tikai uzzināt visu par pulciņiem, bet arī satikt pedagogus, vienoties par nodarbību apmeklējuma grafiku un nokārtot formalitātes.

Interešu izglītības pulciņi ir lieliska iespēja attīstīt bērna kompetences un prasmes dažādās jomās. Divdesmit divos Madonas BJC pulciņos, sevi interesējošas aktivitātes var piemeklēt ikviens bērns un jaunietis.

Uz tikšanos!

 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums