.

Turpinās pieteikšanās Biedrības "AVANTIS" starptautiskajai mediju vasaras skolai "Young Media Sharks"

iesūtīts: 2016.07.05 12:48
Turpinās pieteikšanās Biedrības "AVANTIS" starptautiskajai piecu dienu bezmaksas mediju vasaras skolai "Young Media Sharks", kas notiks Kuldīgas novada Pelčos no 16. līdz 21. augustam. Nokļūsti lieliskākajā vasaras piedzīvojumā - satiec 50 talantīgus jauniešus no 5 valstīm un atver visas durvis, gūstot praktiskas zināšanas no izcilām personībām par dažādām radošajām sfērām. Piesakies starptautiskajai radošajā 5 dienu vasaras skolai http://youngmediasharks.eu/ līdz 8. jūlijam.

AVANTIS starptautiskā mediju vasaras skola ir balstīta uz praktiskām nodarbībām ar izciliem radošajiem profesionāļiem + jauniešu darbu grupās. Lai vasaras skola pieejama ikvienam, nodrošināsim visiem jauniešiem dzīvošanu nometnes vietā, Kuldīgā, ēdināšanu trīs reizes dienā un apmaksājam visas nodarbības, kā arī ceļu uz Kuldīgu. Šogad Young Media Sharks dalībniekus apmācīs !Mooz radošais direktors un Latvian Art Directors Club prezidents Ēriks Stendzenieks, aģentūras Backyard Productions izpildproducents Kris Mathur (ASV), žurnāliste, vairāku žurnālu bijusī galvenā redaktore (Cosmopolitan, SHAPE, Privātā Dzīve u.c.) Gundega Bičevska, filmu un reklāmu režisors, aģentūras TBWALatvija radošais direktors Pauls Ķesteris, ietekmīgais mediju speciālists Artūrs Mednis, talantīgais kinooperators Reinis Traidās, vācu fotogrāfeConstanze Flamme un baltkrievu režisors Andrejs Palupanovs. Vasaras skolas laikā jaunieši tiks praktiski apmācīti žurnālistikā, video un foto mākslā, Wordpress, debašu mākslā u.c. radošajās prasmēs, bet vakaros dalībnieki tiksies ar personībām, kas iedvesmos, stāstot par savu pieredzi.

AVANTIS", izvērtējot pieteikumus, 50 jauniešus no Latvijas, Vācija, Igaunijas, Baltkrievijas un Lietuvas aicinās uz 5 dienu vasaras skolu Kuldīgā 16. - 21. augustā, pēc kuras ikviens jaunietis varēs kļūt par daļu no Young Media Sharks kustības, iegūstot kontaktus un prakses iespējas turpmākos "Avantis" un sadarbības partneru projektos. Dalība vasaras skolā, kā jau minēts, ir bez maksas.

Dalībnieki tiks paziņoti 18. jūlijā. Vasaras skola tiek organizēta ar Vācijas Ārlietu ministrijas, Latvijas Valsts mežu un Kuldīgas pilsētas atbalstu. Informatīvais atbalstītājs - Radio Pieci. Plašāka informācija par norisi un pieteikšanās: youngmediasharks.eu.


video: https://youtu.be/rUeU04C2tZw

Marija Rācene
Project Coordinator
Mob: +371 26192539
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums