.

Novērtēts Madonas novada darbs ar brīvprātīgajiem

iesūtīts: 2015.12.06 11:07
Sestdien, 5. Decembrī Rīgas Starptautiskās ekonomikas un biznesa administrācijas augstskolas Arhitektūras un mediju centrā H2O 6, Rīgā svinīgā ceremonijā godināja šā gada brīvprātīgos un paziņoja Latvijas pirmo Jauniešu galvaspilsētu. Svinīgajā pasākumā piedalījās arī Madonas novada pašvaldības delegācija.

Izglītības un zinātnes ministrija (IZM) kopā ar sadarbības partneriem rīko godināšanu “Gada brīvprātīgais 2015”, lai pateiktos labākiem brīvprātīgajiem par viņu nesavtīgo ieguldījumu sabiedrības labā. Par šā gada brīvprātīgo varēja nominēt pašvaldības, nevalstiskās organizācijas un personas, kuras nodarbojas ar brīvprātīgo darbu. Sirsnīgā ceremonijā tika pasniegti 12 goda raksti un piemiņas nozīmes. Sabiedrībā zināmi cilvēki veltīja brīvprātīgajiem apbrīnas un cieņas pilnus vārdus. 

Pašvaldību kategorijā par brīvprātīgajam darbam draudzīgāko tika atzīta tieši Madonas novada pašvaldība, īpaši atzīmējot to, ka brīvprātīgo kustība ir izvērsta visā novadā – ne tikai pilsētā, bet arī pagastos. Novada domes priekšsēdētājs Agris Lungevičs saņemot balvu izteica pateicību par atzinību un pauda pārliecību ka apbalvojums būs stimuls turpmāk darboties vēl aktīvāk.

Savukārt, IZM rīkotā konkursa “Latvijas Jauniešu galvaspilsēta 2016 finālā Madonai pietrūka pavisam mazliet lai iegūtu titulu. Lai arī žūrijas vērtējumā Madonai bija visaugstākais vērtējums, publiskais balsojums situāciju mainīja un nākamajā gadā par notikumu epicentru kļūs Jelgava. :


Indra Veipa
MNMJIC "KUBS"jaunatnes darbiniece




 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums