.

Aicinām pieteikt brīvprātīgos, NVO un pašvaldības konkursam “Gada brīvprātīgais 2015”

iesūtīts: 2015.11.03 13:55
Latvijas Jaunatnes padome (LJP) aicina pieteikt brīvprātīgos, nevalstiskās organizācijas (NVO) un pašvaldības konkursam “Gada brīvprātīgais 2015”. 2015.gada brīvprātīgie un brīvprātīgajiem draudzīgākās NVO un pašvaldības, kas devuši nesavtīgu ieguldījumu sabiedrības labā, tiks godināti svinīgā pasākumā Starptautiskajā brīvprātīgo dienā 5.decembrī, Rīgā

Konkursa “Gada brīvprātīgais 2015” mērķis ir popularizēt brīvprātīgā darba kustību un vairot Latvijas iedzīvotāju interesi par to. Kandidātus var pieteikt līdz 13.novembrim, elektroniski aizpildot anketu vietnē www.deedin.com/Brivpratigais2015. Iesūtītos pieteikumus izskatīs žūrija, kurā pārstāvētas Latvijas NVO, pašvaldības un valsts institūcijas. Žūrijas izvēlētie nominanti tiks personīgi ielūgti uz svinīgo godināšanas pasākumu. Ceremonija tiks translēta arī tiešraidē internetā.

“Gada brīvprātīgais” godināšana tiek organizēta otro reizi. 2014.gadā apbalvojumu saņēma 8 brīvprātīgie no Daugavpils, Gulbenes, Jelgavas, Rīgas, Jūrmalas un Saldus novada. Jaunieši no LJP Brīvprātīgā darba un Mediju grupas bija sagatavojuši interaktīvas aktivitātes pasākuma dalībniekiem, lai popularizētu brīvprātīgā darba iespējas. Atskats uz 2014.gada godināšanu pieejams šeit.

“Gada brīvprātīgais 2015” organizē Valmieras novada fonds sadarbībā ar Izglītības un zinātnes ministriju, Jelgavas pašvaldības Sabiedrības integrācijas pārvaldi, Daugavpils pašvaldības Jaunatnes departamentu, Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamentu, Latvijas Jaunatnes padomi, Talsu novada fondu, biedrību “brīvprātīgais.lv”, Jaunatnes starptautisko programmu aģentūru un Nodarbinātības valsts aģentūru. Pasākumu finansiāli atbalsta arī Norvēģija, Islande un Lihtenšteina, izmantojot EEZ finanšu instrumentu.

Papildu informācija: Ansis Bērziņš, 26136756, 64281792; e-pasts: vnf@vnf.lvhttp://www.vnf.lv,http://www.deedin.com

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums