.

Visi aicināti uz foto izstādi "KUBĀ"

iesūtīts: 2015.09.16 11:27
Piektdien, 18. septembrī plkst. 17.00 jauniešu centrā "KUBS" Madonā, Raiņa ielā 12 tiks atklāta projekta "Sapņu karotes" ietvaros tapusī foto izstāde.

Projektā "Sapņu karotes" kopumā iesaistīti 12 jaunieši no ģimenes krīzes centra "Dzeguzīte” un 12 jaunieši no biedrības "Roku rokā” un Madonas Jauniešu centra „Kubs.” Jaunieši apguvuši fotogrāfēšanas pamatus, iepazinuši bilžu izgatavošanas prasmes, kā arī izveidojuši savu fotogrāfiju izstādi.
Pagājušā nedēļā savas bildes plašākai publikai atrādīja Iršu bērni. Tagad pienācis laiks savu veikumu rādīt arī madoniešiem.
Atklāšanas pasākumā būs iespēja ne tikai apskatīt foto izstādi "Baby photo", bet arī no pašiem autoriem uzzināt par darbu tapšanas procesu un noskaņojumu visā projekta īstenošanas gaitā.
Savdabīgo nosaukumu madonieši izstādei devuši, jo foto pasaulē jūtas kā mazi bērni autiņbiksīšu vecumā. tomēr jāatzīst, ka izstādē skatāmā fotogrāfijas ir kvalitatīvas un uzskatāmi vēsta par vasarā piedzīvotajiem notikumiem, satiktajiem cilvēkiem un izsapņotajiem sapņiem.
‌visi tiek laipni aicināti atnākt un priecāties par veikumu kopā ar mūsu jauniešiem.
‌Ieeja izstādē ir bez maksas.

‌Indra Veipa
‌MNMJIC jaunatnes darbiniece

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums