.

Ļaudonā tiekas Jaunatnes darbinieki

iesūtīts: 2015.09.14 15:19
14. septembrī uz kārtējo tikšanos pulcējās Madonas novada jaunatnes darbinieki. Šoreiz par tikšanās vietu tika izraudzīts Ļaudonas jauniešu centrs "Acs"

Jaunatnes darbinieki, jaunatnes lietu speciālisti, jauniešu centru vadītāji un citi jaunatnes jomā strādājošie kopīgi atskatījās uz vasarā paveiktajiem darbiem, izvērtējot lielāko projektu veiksmes un arī trūkumus.
Tika iezīmēti plāni lielākajiem šī gada pasākumiem. 
Jau 16.. 17. oktobrī Madonā risināsies Lielais jauniešu rudens forums, kura galvenais uzdevums būs veicināt aktīvu novada jauniešu sadarbību skolu, jauniešu centru, pašvaldību, nevalstisko organizāciju un citos līmeņos, lai veicinātu maksimālu līdzdalību jauniešiem svarīgu lēmumu pieņemšanā. Protams, tradicionāli rudens forumā tiks ievēlēts arī jaunais Madonas novada jauniešu domes sastāvs.
Interesants un košs solās būt vēl viens tradicionāls notikums - jauniešu balvas "Sudraba gailis - 2015" pasniegšanas ceremonija, kas šogad risināsies Lauteres kultūras namā. Jau tuvākajā laikā www.madona.lv apmeklētāji varēs iepazīties ar pasākuma nolikumu un izvirzīt balvas kandidātus vairākās nominācijās.

‌Sapulcējušies jaunatnes darbinieki Ļaudonā ne tikai sprieda par darbu, bet labprāt iesaistījās JIC "Acs" vadītājas Birutas Calmanes sarūpētajās radošajās un intelektuālajās aktivitātēs.

‌Indra Veipa
‌MNMJIC "KUBS" jaunatnes darbiniece

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums