.

Piedalies konkursā „Uzmanību – bērns! Nesmēķē tuvāk par 10 metriem!”

iesūtīts: 2015.09.11 08:12
Ja esi 5.-12. klases skolēns, kopā ar savu klasi, piedalies konkursā „Uzmanību – bērns! Nesmēķē tuvāk par 10 metriem!”. Jūsu uzdevums ir izveidot plakātu, kas mudinātu pieaugušos nesmēķēt bērnu klātbūtnē.

Plakātu konkursa „Uzmanību – bērns! Nesmēķē tuvāk par 10 metriem! ”
NOLIKUMS

1. Konkursa tēma: „Uzmanību – bērns! Nesmēķē tuvāk par 10 metriem!”

2. Konkursa mērķis: Aktualizēt pasīvās smēķēšanas kaitīguma tēmu un veicināt aktīvu bērnu un jauniešu rīcību, nekļūstot par pasīvās smēķēšanas upuriem, bet apzināties savas tiesības uz no tabakas dūmiem brīvu vidi.

3. Darba uzdevums: Izveidot plakāta maketu, kas mudinātu pieaugušos nesmēķēt bērnu klātbūtnē.

4. Konkursa rīkotājs: Slimību profilakses un kontroles centrs kampaņas „Izvairies no smēķētāja!” ietvaros.

5. Konkursa dalībnieki:  vispārējās izglītības iestāžu 5. līdz 12.klašu (kā arī speciālās un profesionālās izglītības iestāžu audzēkņi visā Latvijā.

6. Konkursam iesniedzamā darba forma: Darbs iesniedzams elektroniskā formātā – izveidotā plakāta fotogrāfija tuvplānā (dpi vismaz 300 – 1000) vai maketa digitālā versija (pdf, jpg).

7. Darba iesniegšana: klase var iesniegt vienu darbu elektroniskā formātā.

8. Darba autors – klase: jānorāda pilsēta, skola, klase, klases audzinātāja vai skolas pārstāvja vārds un uzvārds, kontakttālruņa numurs un e-pasta adrese.

9. Darbu iesūtīšana: līdz 2015.gada 1.novembrim uz kampaņas „Izvairies no smēķētāja!” e-pastu: konkurss@pasivasmekesana.lv. E-pasta ziņā jābūt norādei: Plakātu konkurss.

10. Darba vērtēšanas kritēriji: Žūrijas vērtējums: tiks ņemta vērā autora radošā ideja, darba oriģinalitāte, darba atbilstība darba tēmai un darba pielietojamība kampaņas ietvaros. Interneta balsojums www.pasivasmekesana.lvfacebook.com/smekesana: lielākais balsu skaits abās interneta vietnēs (balsu summa) par konkrēto darbu.

11. Darbu vērtēšanas komisija:

  • Kampaņas „Izvairies no smēķētāja!” iniciatīvas atbalstītāji – grupa Astro`n`out,
  • Slimību profilakses un kontroles centra direktore Inga Šmate,
  • Slimību profilakses un kontroles centra pārstāvji: Ilze Straume, Evija Kvante, Ilze Arāja,
  • LR Veselības ministrijas pārstāvis.

12. Uzvarētāju paziņošana: 10.novembrī kampaņas mājas lapā, www.pasivasmekesana.lvfacebook.com/pasivasmekesana un uz uzvarētāja norādīto elektroniskā pasta adresi.

13. Balvas:

  • Klases brauciens uz kino (Forum Cinemas “Kino Citadele”) – interneta balsojuma uzvarētājiem (vienai klasei)
  • Grupas Astro`n`out akustiskais koncerts skolā, sarunas ar mūziķiem – divām klasēm pēc žūrijas vērtējuma (viens labākais darbs no Rīgas, viens labākais darbs no Latvijas reģionālajām pilsētām).
  • Labākie plakātu maketi tiks rādīti, kā arī to autori sumināti kampaņas „Izvairies no smēķētāja!” noslēguma preses konferencē 2015.gada novembrī
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums