.

Ceturtā Jauniešu diena aizvadīta

iesūtīts: 2015.08.13 09:48
Šogad jau ceturto reizi norisinājās Madonas novada jauniešu diena, kuras tradīciju Madonā aizsāka Kristiāna Štāla. Pasākuma mērķis ir vienot novada jauniešus kopīgā pasākumā, tepat Madonā.

 8.augusts, pārsteidza ar savu karstumu, tomēr tas nenobiedēja ne organizatorus, ne dalībniekus. Pasākuma atklāšanā svētku dalībniekus uzrunāja Madonas Bērnu un jauniešu centra direktore Gunita Kļaviņa, Kristiāna Štāla un šī gada Jauniešu dienas koordinatores Ravita Ezerkalne, Iluta Kārkliņa. Madonas Gaiļa uzmundrināti domājām dzeltenoranžas domas, gaisā laidām 4 hēlija balonus un Jauniešu diena varēja sākties. Pasākuma dalībniekiem bija iespēja piedalīties dažādās aktivitātēs, kā, piemēram, orientēšanās pa Madonu, auto-foto orientēšanās, erudīcijas konkursā un anekdošu turnīrā. Šogad kā jaunums bija Streetball sacensības. Paldies vēlamies teikt Agnim Beķerim, kurš palīdzēja šīs disciplīnas tiesāšanā. Kā arī Jāņa Simsona Madonas Mākslas skolai, personīgi direktorei Kristīnei Šulcei, Mārim Karlsonam, Imantam Spridzānam un praktikantam Edgaram Zeltkalnam, kuri atsaucās un vadīja radošās darbnīcas.

Pasākuma dalībniekus visas dienas garumā priecēja Madonas novada jaunie un talantīgie mākslinieki. Paldies sakām grupai „Frekvence”, Adrijai Apinei, Samantai Cerukai, Līvai Frīdvaldei, Nadīnai Stirniniecei, Evijai Rudzītei, Ilzei Rijniecei, Dacei Cakulei, teātra studijai „IemīlēTS” un ekstrēmo sporta veidu cienītājiem no Madonas iekštelpu skeitparka „Indoor”.

Kā ikviens pasākums, tā arī šis nevarēja izdoties bez palīgiem, šogad milzīgu paldies sakām MNJD jauniešiem un visiem, kas pielika savu roku, lai šis pasākums izdotos!

Šī gada Jauniešu dienas atbalstītāju pulks bija kupls. Paldies sakām: Madonas novada pašvaldībai, Bērnu un jauniešu centram, Madonas karamelēm, Madonas kebabam, atpūtas vietai „Gulbja spārni”, Madonas pļavu golfa laukumam „Kalnozoli”, z/s „Aizupes”,  z/s „Jāņkalni”, biedrībai „Pie Kraujas”, mūzikas klubam „Barbadoss”, tipogrāfijai Erente, Krūmiņa beķerejai, kā arī Vidzemes TV un laikrakstam „STARS”.

Paldies visiem par atsaucību un uz tikšanos nākošgad!

Pasākuma koordinātores: Ravita Ezerkalne un Iluta Kārkliņa

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums