.

Piesakies jauniešu piedzīvojumu ekspedīcijai!

iesūtīts: 2015.05.08 12:03
Klāt saulainās pavasara dienas un mācību gads tuvojas noslēgumam. Daudzi Madonas novada jaunieši aizdomājas par to, kā interesantāk pavadīt vasaras brīvlaiku. Tie, kas pagājušajā vasarā piedalījās veloekspedīcijā ”Izaicinājums – 2014” pa jaunatnes iniciatīvu skartajām vietām Madonas novadā, atceras to ar sajūsmu.

Arī šogad ar Jaunatnes starptautisko programmu aģentūras un Madonas novada pašvaldības atbalstu tiks īstenots projekts - Piedzīvojumu ekspedīcija Madonas novada jauniešiem “Trīs soļi – 2015”.


Lai radītu galvu reibinošu un piedzīvojumiem bagātu laika posmu no 20. līdz 29. jūlijam, ir padomāts par visdažādākajām aktivitātēm. Būs iespējams laivot pa Madonas novada lielāko upi Aivieksti, baudīt pārgājienu ar kājām, iepazīstot Madonas novada skaistākas vietas, kā arī doties velobraucienā trīs dienu garumā. Tas viss papildināts ar aizraujošām spēlēm, interesantām tikšanās reizēm, jaunas pieredzes meklējumiem un rosību kopā ar atraktīviem grupas vadītājiem.

Ekspedīcijas aktivitātēs varēs iesaistīties ne tikai tās dalībnieki, bet arī jaunieši, ka palīdzēs uz vietas veidot uzdevumus un aktivitātes jauniešiem, kā arī citi interesanti, kas izrādīs interesi par pasākumu.  

Projekts “Piedzīvojumu ekspedīcija Madonas novada jauniešiem “Trīs soļi – 2015”” tiek īstenots Jaunatnes starptautisko programmu aģentūras projektu aktivitātē “Atbalsts jauniešu centru darbības nodrošināšanai pašvaldībās ar mērķi īstenot neformālās mācīšanās aktivitātes visiem jauniešiem popularizējot līdzdalību un aktīvu dzīvesveidu”.

 Madonas novada pašvaldība šobrīd jau ir izsludinājusi pieteikšanos dalībai piedzīvojumu ekspedīcijā “Trīs soļi – 2015”. Līdz 15. jūnijam potenciālo dalībnieku motivācijas vēstules un aizpildītas anketu tiek gaidītas pagastu pārvaldēs vai jauniešu centros.

Sīkāku informāciju par pieteikšanos piedzīvojumu ekspedīcijai var atrast Madonas novada pašvaldības mājas lapā www.madona.lv vai sazinoties ar projekta vadītāju - Madonas novada pašvaldības Attīstības nodaļas projektu sagatavošanas un ieviešanas speciālisti Indru Kārkliņu e – pasts: indra.karklina@madona.lv, tālr. 29324572.

Projekts tiek īstenots Izglītības un Zinātnes ministrijas Jaunatnes politikas valsts programmas 2015. gadam valsts budžeta finansējuma ietvaros.

Lai piedzīvojumiem bagāta vasara! Uz tikšanos ekspedīcijā!

PIETEIKUMA ANKETAS:

Pieteikšanās anekta jauniešiem no 13-18 gadu vecumam
Pieteikšanās anketa jauniešiem no 19-25 gadu vecumam

Foto: Velo ekspedīcija Izaicinājums 2014.
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums