.

Izsludināts Madonas novada pašvaldības sociālās jomas projektu konkurss!

iesūtīts: 2024.02.06 13:47
Madonas novada pašvaldības dome 31.01.2024. apstiprināja pašvaldības Sociālās jomas projektu konkursa nolikumu 2024.gadam (lēmums Nr. 40, protokols Nr. 2, 39.p.). Konkursa mērķis ir iesaistīt nevalstisko sektoru sabiedriski nozīmīgu sociālo programmu, aktivitāšu un pasākumu īstenošanā dažādām mērķauditorijām, palielināt sociāli mazaizsargāto iedzīvotāju iesaistīšanu sociālajās aktivitātēs, mazinot viņu sociālo atstumtību.

2024.gadā finansējums var tikt piešķirts projektiem, kas:

  • paredz izglītojošu un informatīvu aktivitāšu un pasākumu kopumu īstenošanu senioru mērķauditorijai;
  • paredz izglītojošu un informatīvu aktivitāšu un pasākumu kopumu īstenošanu bērniem un pieaugušajiem ar īpašām vajadzībām;
  • paredz izglītojošu un informatīvu aktivitāšu un pasākumu kopumu īstenošanu, kas sekmē saliedētas sabiedrības veidošanos caur dažādu sabiedrības grupu (ģimenes, personas ar invaliditāti, ielu bērni, politiski represētas personas u.c.) integrāciju.

Projektu īstenošanas periods: 2024. gada 1. aprīlis – 30. novembris.

Projekta īstenošanas vieta - Madonas novada administratīvā teritorija.

Pašvaldības līdzfinansējuma apmērs projektam konkursa ietvaros ir 90% no kopējām projekta izmaksām, bet ne vairāk kā EUR 1000.

Viens pretendents var iesniegt 1 projektu pieteikumu.

Projektu iesniegšana - līdz 2024. gada 8.marta plkst.23:59.

KONKURSA NOLIKUMS

PIETEIKUMA VEIDLAPA

ATSKAITE

Konsultācijas par projekta pieteikumu sagatavošanu sniedz Madonas novada Centrālās administrācijas Attīstības nodaļas vecākais speciālists sabiedrības integrācijas un līdzdalības jomā Aigars Noviks, kontaktinformācija: tālr. 28378298 , e-pasts: aigars.noviks@madona.lv.

Informatīvs seminārs par Sociālās jomas projektu pieteikumu sagatavošanu notiks 15.februārī pulksten 10.00 Madonas biznesa attīstības centrā Saieta laukums 2A, 3.stāva zālē.

Informāciju sagatavoja:

Madonas novada Centrālās administrācijas Attīstības nodaļas vecākais speciālists sabiedrības integrācijas un līdzdalības jomā Aigars Noviks

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums