.

Īstenots projekts „J. Alunāna parka atjaunošana Madonas novada Kalsnavas pagastā”

iesūtīts: 2019.05.22 15:15
Projekts „J. Alunāna parka atjaunošana Madonas novada Kalsnavas pagastā” ID Nr. 16-05-AL23-A019.2201-000007 ir īstenots Lauku atbalsta dienesta LEADER programmas aktivitātē “Kultūrvēsturisku pieminekļu un dabas objektu sakārtošana, veicinot tūrismu un iedzīvotāju aktivitāti”.

Projekta mērķis atjaunot J. Alunāna parku, saglabājot tā kultūrvēsturisko nozīmi Kalsnavas pagastam un nodrošināt to pieejamu vietējiem pagasta iedzīvotājiem kultūras un aktīvās dzīves pasākumu īstenošanai, kā arī viesiem un tūristiem, kas ik gadu apmeklē Kalsnavas pagastu.

Projekta ietvaros ir izbūvēta skatuves deju grīda, izveidots pārvietojamās skatuves novietošanas laukums, skatītāju zona, gājēju celiņi, ierīkots ārā apgaismojums, uzstādīta videonovērošanas sistēma, ierīkots bezvadu interneta punkts, izveidoti pieturpunkti, kas simbolizē Kalsnavas pagasta ciemu apdzīvotās vietas, iestādīti košumkrūmi un veikta parka atbrīvošana no bojātajiem kokiem.

Būvdarbus projekta ietvaros veica SIA „Heta - Būve”, autoruzraudzību nodrošināja – Ināra Keltere - Krūmiņa un būvuzraudzību – SIA „RoadLat”.

Projekta īstenošanas laiks: 2017. gada 9. janvāris – 2018. gada 21. decembrim.

Projekta kopējās izmaksas EUR 205 478,50, no kurām EUR 40 000,00 (t.i. 80 % no attiecināmajām izmaksām) ir Lauku atbalsta dienesta līdzfinansējums, Madonas novada pašvaldības finansējums EUR 165 478,50.

Projekta ieviešanā iesaistītā uzraugošā institūcija – Lauku atbalsta dienests.


Informāciju sagatavoja: Indra Kārkliņa

Madonas novada pašvaldības

Attīstības nodaļas projektu ieviešanas un sagatavošanas speciāliste

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums