.

Martā svinam sociālā darba dienu un mēnesi

iesūtīts: 2024.03.26 11:24
Emocionāli smags, stresa noturību pārbaudošs, bet vienlaikus – neaizsargātajai sabiedrības daļai vitāli nepieciešams ir sociālā dienesta darbs. Marts visā pasaulē tiek atzīmēts kā sociālā darba mēnesis, un marta trešajā otrdienā, kas šogad iekrita 19. martā, svinējām Vispasaules sociālā darba dienu.

Sociālā darba diena jau tradicionāli ir laiks, kad īpaši tiek uzsvērts un izcelts sociālā darba speciālistu ieguldījums un tiek vērtēts paveiktais sociālā darba praksē. Tāpat šī profesijas svētku diena raisa diskusijas par turpmāk veicamo, lai popularizētu, atbalstītu un veicinātu sociālā darba atpazīstamību un celtu tā prestižu Latvijā.

Madonas novada sociālais dienests sniedz plašu pakalpojumu klāstu iedzīvotājiem grūtībās un šo darbu veic ar vislielāko pašatdevi. Madonas novada domes priekšsēdētājs Agris Lungevičs un priekšsēdētāja vietnieks Zigfrīds Gora izteica cieņu un pateicību Madonas novada sociālā dienesta darbiniecēm par viņu sirdsdarbu.

Iepazīstinot ar sociālā dienesta aktualitātēm un izaicinājumiem ikdienas darbā, dienesta vadītāja Ilze Fārneste atzina: “Kā ikkatrā darbā, ir sava “garoziņa”, bet ar visu var tikt galā. Tas sniedz prieku un gandarījumu, kad klientam ir izdevies palīdzēt. Par to vislielākais paldies – manām darbiniecēm, kas darbojas kā lieliska komanda!”

Informāciju sagatavoja: Laura Kovtuna, Sabiedrisko attiecību speciāliste

 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums