.

Madonas novada izglītības iestādes saņems dāvinājumu no SIA “Mikrotīkls”

iesūtīts: 2024.02.09 16:38
2023. gada beigās Madonas novada pašvaldības Informācijas tehnoloģiju nodaļa izstrādāja un iesniedza SIA “Mikrotīkls” vairāku izglītības iestāžu pieteikums projektam, kura mērķis ir uzlabot bezvadu datortīkla nodrošinājumu izglītības iestādēs, izmantojot MikroTik piedāvāto aparatūru. Šāda iespēja radās, iesaistoties MikroTik WiFi iekārtu projektā mācību iestādēm Latvijā.

Šobrīd ir saņemtas iekārtas PII Saulītei, Bērzaunes pamatskolai un tiek gaidītas iekārtas Liezēres pamatskolai, kā arī pašvaldība plāno pieteikt atbalstam citas novada skolas, kurās nepieciešami datortīklu uzlabojumi. SIA “Mikrotīkls” ne tikai atbalsta pašvaldības ar iekārtu dāvināšanu, bet arī sniedz konsultatīvu atbalstu piemērotākajām iekārtām un risinājumiem - uzstādīšana un kabeļi ir pašvaldības ziņā.

SIA “Mikrotīkls” ražo un izstrādā datortīklu pārvaldes rīkus, tai skaitā programmatūru un maršrutētājus. Uzņēmuma ražotās iekārtas tiek izplatītas visā pasaulē, un tās izmanto interneta pakalpojumu sniedzēji, uzņēmumi un individuāli lietotāji.


Informāciju sagatavoja: Informācijas tehnoloģiju nodaļa
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums