Izvēlne

Par Dzelzavas pansionāta vadītāju sāk strādāt Liene Ankrava

iesūtīts: 2020.08.03 16:45
Ar 3. augustu Madonas novada pašvaldības iestādes “Dzelzavas pansionāts” vadītāja amatā stājas Liene Ankrava.

Madonas novada pašvaldības iestādes “Dzelzavas pansionāts” vadītājas amatā Liene Ankrava tika iecelta ar Madonas novada pašvaldības domes 21. jūlija ārkārtas sēdes lēmumu. Darba piedāvājumā noteiktajā termiņā tika saņemti astoņi pieteikumi uz vakanci. Visu pretendentu iesniegtie dokumenti atbilda darba piedāvājumā noteiktajam, tādēļ pretendentu pirmās kārtas atlase netika organizēta, un visi pretendenti tika uzaicināti uz darba interviju, lūdzot sagatavot prezentāciju savam redzējumam Dzelzavas pansionāta darba tālākā attīstībā. Sociālo un veselības jautājumu komiteja veica darba devēja sagatavotu mutvārdu aptauju pretendentu piemērotības novērtēšanai Dzelzavas pansionāta vadītāja amatam. Liene Ankrava bija viena no divām pretendentēm, kas saņēma augstāko novērtējumu.

“Manuprāt, primārais ir rūpes par iestādes klientiem un darbiniekiem. Cilvēciskas savstarpējās attiecības, kas tiek panāktas regulāri kontaktējoties un uzklausot vajadzības, nevis tikai rūpējoties par likumu un normatīvu izpildi. Bez saliedēta darbinieku kolektīva iestāde nevar strādāt, tādēļ man ir svarīgi, lai pansionātā mēs darbotos kā vienota komanda. Vadot Dzelzavas pansionātu, vēlos tā klientiem sniegt māju sajūtu. Lai mūsu aprūpē viņi atgūst dzīves kvalitāti un pansionāta darbinieki viņiem būtu kā tuvinieki,” sēdē, deputātus iepazīstinot ar savu redzējumu par iestādes tālāko attīstību, uzsvēra Liena Ankrava, piebilstot, ka šo pakāpienu savā profesionālajā karjerā viņa vēlas redzēt kā ilgtermiņa izaicinājumu.

Liene Ankrava ir ieguvusi bakalaura grādu tūrisma un viesnīcu vadībā un maģistra grādu sabiedrības vadībā Latvijas Universitātē. Līdzšinējā darba pieredze lielākoties saistīta ar darbu bankā “Citadele” (13 gadi pie viena darba devēja) ilgāko posmu strādājot par bankas Madonas klientu apkalpošanas centra vadītāju. 

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums