Izvēlne

Kopienas centra "Baltā ūdensroze" atklāšana Madonā

iesūtīts: 2018.05.21 14:52
PATEICĪBA “BALTĀS ISTABAS” izveides atbalstītājiem – ziedotājiem un 2016.gada 28.novembra koncerta apmeklētājiem, visiem madoniešiem un Madonas novada domes deputātiem un darbiniekiem par ieguldīto darbu un laiku, par ziedotajiem līdzekļiem un koncerta apmeklēšanu, par uzticēšanos idejai un atbalstu projektam.

Paldies idejas autoram un pasākuma vadītājam Valteram Krauzem, māksliniekiem - Kristīnei Zadovskai, Elīna Šimkus, Sergejam Jēgeram, Armandam Siliņam, koncertmeistariem un korim REVERSIUM, diriģentiem Jānim Grudulim un Ievai Zepai. Paldies domu biedriem - Oskaram Janovičam, Annai Čerevko, producentam Jānim Kļaviņam un video operatoram Kārlim Kumsāram, Rudītei Kumsārei un Kristīnei Gribovnikai, Madonas reģiona laikrakstam STARS par informatīvo atbalstu, īpaši vadītājai Baibai Miglonei un Inesei Elsiņai.

Sirsnīga pateicība ziedotājiem - uzņēmumiem un to vadītājiem: SIA “Heta” - Normundam Ūbelim; SIA “Linca” – Valdim Mediniekam; SIA “Asigne” – Aivaram Kapaklim; SIA “Konsultācijas un Audits” – Ilzei Birzniecei (Liepāja), SIA “Metrs” – Irēnai Leimanei; SIA “Krunkunau” – Andrim Tkačenko, kā arī pateicība ziedotājiem - privātpersonām: Nikolajam Hačatrjanam, Henriham Circānam un Janīnai Krieviņai un protams, liels paldies visiem, visiem koncerta apmeklētājiem, domubiedriem un atbalstītājiem – domās un darbos.

Paldies speciālistiem, kas nodrošināja tehnikas uzstādīšanu – SIA PROTERM, vadītājs Jānis Lipskis.

Paldies Madonas novada domes vadībai, deputātiem un darbiniekiem par izpratni un atbalstu, paldies kultūras nama darbiniekiem par sadarbību pasākuma veiksmīgā norisē.

Pateicoties mums visiem, š.g. 1.jūnijā, Madonā, Parka ielā 6 durvis vērs “BALTĀ ISTABA” un KOPIENAS CENTRS “BALTĀ ŪDENSROZE”.

Pateicoties uzņēmēju, pašvaldības un iedzīvotāju sadarbībai, ir izdevies realizēt visas ieceres un pat vēl vairāk. Ir iegādātas un uzstādītas divas veļas mašīnas un viens veļas žāvētājs, labiekārtotas veļas mazgāšanas un atpūtas telpas, iegādāts dators un asinsspiediena mērītājs, izveidota iespēja baudīt tēju un lasīt žurnālus, grāmatas. Baltās istabas ideja ir paplašinājusies un realizējusies brīnišķīgā izpausmē, sadarbojoties Madonas novada pašvaldībai un Latvijas Evaņģēliski luteriskās Baznīcas diakonijas centram, ēkas pirmajā stāvā durvis vērs kopienas centrs “BALTĀ ŪDENSROZE”.

Vienlaicīgi turpinās darbs pie ēkas otrā un trešā stāva izveides mātes un bērna atbalsta centra tapšanai, kura izveidei Madonas kultūras namā tika organizēts klasiskās mūzikas koncerts 2017.gada 27.novembrī.

Sirsnībā, pateicībā un cieņā – Nelda Janoviča.


FOTO atskats.



Informāciju ievietoja: Ilze Riekstiņa
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums